MENÜ

Cornado Plus – Kedvező hektárköltségű egymenetes poszt kombinációk teljes gyomirtási spektrummal

2022.04.06.

Ha az Ön kukoricájában általános magról kelő és évelő egy- és kétszikű gyomnövények vannak (pl. kakaslábfű, libatop, disznóparéj, csattanó maszlag, de akár acat, szulák-félék is), olyan széles hatásspektrumú, több hatóanyagot tartalmazó gyomirtószer adja a megoldást, mint a kedvező hektárköltségű Cornado Plus a három jól bevált hatóanyagával.

A Cornado a kukoricában mindent visz

 

A Cornado Plus kombinációban 1 l/ha Talisman® (40 g/l nikoszulfuron) és 0,6 l/ha Mustang® (6,25 g/l floraszulam + 300 g/l 2,4 D etil-heptil észter) gondoskodik az „egymenetes” gyommentesítésről. A hatóanyagok tökéletes felszívódását a viaszos levelű gyomokon is a Gondor® vagy Silwet Star adjuváns megfelelő dózisa biztosítja.  Amennyiben a tartamhatást  növelni szeretnénk a talajon a később kelő muhar-fajok ellen, (különösen ha nagyon erős a muhar fertőzés) érdemes a Cornado Plus Gold csomagot választani.

 

cornado_plus_gold_3_600x600px

 

Corn Box Plus – új, töményebb összetétel a maximális hatékonyságért

Az új Corn Box Plus csomagban a hektáronként 60 g nikoszulfuron + 100 g mezotrion + 288 g dikamba hármas kombinációja, melyek hatásspektrumában átfedések vannak, biztosítja a tökéletes gyomirtást. 4–6 leveles kukoricában a tömeges magról kelő egyszikű gyomok mellett elhúzódóan, mélyről kelő T4-es kétszikű gyomok jelenlétére is számítani lehet (pl.: csattanó maszlag, szerbtövis, árvakelésű napraforgó, parlagfű, selyemmályva stb), itt nem elég az egyszeri levélhatás, kell a későbbi kelések elleni tartamhatás is, ezt oldja meg kiválóan a Corn Box Plus mezotrion hatóanyaga. Ha évelő gyomok is vannak a területen, mint például szulák félék, acat, ezek ellen megbízható hatást ad az emelt dózisú dikamba, szelektív, felszívódó hormonhatású hatóanyaga, melynek kb. 2 hét reziduális (maradvány) hatása is van az érzékeny magról kelő kétszikű gyomok ellen. A nikoszulfuron hatóanyag emelt dózisa (40g-ról 60g-ra) a nem rezisztens fenyércirok ellen is hatékony védelmet ad.

 

gyomos kukorica nf árvakelés

Napraforgó árvakelés

 

Válassza idén Ön is az emelt hatóanyagtartalmú új Corn Box Plus csomagot, és érjen el minél magasabb termésszintet!

 

kwiz-21-028_csomag pajzsok_corn box plus

 

Kukorica Flex

A kukorica gyomirtás állandóan visszatérő kérdése, hogy mennyire tudunk flexibilis, a fenológiában tág lehetőségeket kínáló, ugyanakkor szelektív és hatékony kombinációt összeállítani. A kukoricának az a legjobb, ha nem kell gyomkonkurenciával találkozni, ezt akár pre vagy korai posztemergens kezeléssel is tudjuk biztosítani.

 

flex nt (1)

 

A Kwizda 4 hektáros Kukorica Flex csomagja időben kiiktatja a káros gyomokat, ezzel biztosítva a kukorica akadálymentes, gyors fejlődését a kezdeti kritikus időszakban. A Kukorica Flex hatóanyagai azonnal működésbe lépnek, hiszen talajon és levélen keresztül is gyors aktivitást mutatnak, emellett pedig hosszú tartamhatással rendelkeznek. Kétkezeléses technológia (pl. fenyércirok, vagy más évelő gyomok elleni speciális poszt-kezelések) kiváló és szelektív alapgyomirtó kombinációja. Évelő kétszikű gyomosodás esetén Mural® 0,6 l/ha dózisával (480 g/l dikamba) a kukorica 6 leveles koráig kombinálható.

 

kukorica_flex_gyomirtas_555x494px

 

2021.06.09_solt

 

kwizda.hu

2017_kwizda_agro_cmyk logo attervezes_ok