MENÜ

Az Arravis Kft. tájékoztatása a koronavírus-járványhelyzet kapcsán

2020.04.26.

Magyarország Kormányának döntése alapján az ország egész területére vonatkozó kijárási korlátozás ideje alatt az ARRAVIS KFT változatlan módon folytatja a termékeinek értékesítését a növénytermesztők és az állattenyésztők részére egyaránt.

 

Telephelyünkre érkező rendeléseket munkaidőben folyamatosan fogadjuk, korlátozás esetén a tanácsadóinkhoz beérkező SMS, telefon és email rendeléseket is fogadni tudjuk. Kiszolgálást és kiszállítást igény szerint hosszított munkarendben is végezzük. Telephelyünkön kiemelt figyelmet fordítunk az eszközök fertőtlenítésére és a humán higiénés szabályok betartására, ehhez minden védőfelszerelés és fertőtlenítő szer biztosított. Rendelkezésünkre álló eszközökkel maximálisan biztosítjuk a partnereink járványügyi biztonságát!

Szaktanácsadóink a lehető legrészletesebb felvilágosítással szolgálnak elekrtonikus csatornákon, de a járványügyi óvó intézkedések maradéktalan betartásával személyes szaktanácsadást is végeznek indokolt esetben.

Termékeink jelenleg változatlan minőségben és mennyiségben rendelkezésre állnak, várakozásaink szerint a kereskedelmi árainkat sem fogja befolyásolni a jelenleg kialakult koronavírus-járvány.

Részletes információkkal szolgálunk az

Minden Partnerünknek Jó Egészséget, a járványügyi korlátozások alatt is sikeres munkavégzést kívánunk!!!

Szőke Tamás
ügyvezető

 

200423 flavo banner