2024. április 20. szombat Tivadar

Szakmai szeptember a kamarával

Agro Napló
Nemcsak az iskolásoknak indul erősen a szeptember, a szakmai információkra éhes gazdákra gondolva számos fajtabemutatót, gazdatalálkozót szervez az agrárkamara is.

Burgonyatanácskozás- és bemutató Nyírtelek-Gyulatanyán

Az Országos és Nemzetközi Burgonya Tanácskozás és Fajta -, Növényvédelmi, Technológiai és Betakarítási Bemutatóra várják szeptember 4-re a termelőket Nyírtelek-Gyulatanyára. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növénytermesztési és Kertészeti Igazgatósága (NÉBIH-NKI) által szervezett tanácskozáson a fajtabemutató mellett elsősorban a különféle tápanyagpótlási megoldások szállításában érdekelt cégek újdonságairól tájékozódhatnak az érdeklődők.

Részletek ide kattintva!

Cukorrépa fajtabemutató lesz Sopronhorpácson

Egyebek között a cukoripar előtt álló stratégiai kihívásokról, illetve a kvóta megszüntetése utáni magyar cukorrépa termelési helyzetről hallhatnak előadásokat az érdeklődők Sopronhorpácson, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, a NÉBIH Növénytermesztési és Kertészeti Igazgatósága, a Magyar Cukor Zrt., a Cukorrépa Termesztők Országos Szövetsége és a BETA Kutató Intézet cukorrépa fajtabemutatóján 2018. szeptember 4-én.

Részletek ide kattintva!

Szombathelyre várják a szójatermesztőket

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növénytermesztési és Kertészeti Igazgatósága (NÉBIH-NKI)  szója fajtabemutató rendezvényét Szombathelyen, 2018. szeptember 10-én tartják. Amellett, hogy az idei extrém nyáron hogyan teljesítettek az egyes szójafajták,  a Magyar Szója és Fehérjenövény Egyesület aktualitásairól is hallhatnak az érdeklődők.

Részletek ide kattintva!

Héderváron a zöldtrágyázás rejtelmeiről

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a Hédervári FMG Nonprofit Kft-vel közösen „Zöldítés, Zöldtrágyázás” címmel szakmai rendezvényt tart Héderváron, 2018. szeptember 12-én. Itt nemcsak a zöldítés jogszabályi háttere, jövője lesz napirenden, de az eddigi gyakorlati tapasztalatokról, a zöldtrágyázás jelentőségéről, fontosságáról, illetve a takarónövények alkalmazásáról is szó esik majd.

Részletek ide kattintva!

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Szeptemberi feladatok szántón

Szeptemberi feladatok szántón

A támogatásoknak történő megfelelésekhez is kapcsolódnak feladatok a szántóföldeken – hívja fel az érintettek figyelmét a Nemzeti Agrárgazdasági Kamar...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!