Pontytenyésztők figyelem!

Agro Napló
Megjelent a minőségi pontytenyésztési programban való részvétel csekély összegű támogatásáról szóló 64/2008. (V.14.) FVM rendelet módosítása, amely 2015. évben is lehetőséget biztosít a támogatás igénybevételére.
A támogatási kérelmeket 2015. június 15. és július 15. közötti időszakban lehet benyújtani a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal Piaci Támogatások és Külkereskedelmi Intézkedések Igazgatóságához postai úton a 1476 Budapest, Pf. 407 címre.



Az intézkedés célja az ellenőrzött pontyivadékok telepítésének támogatásán keresztül a minőségi pontytermelés hatékonyságának növelése.



Felhívjuk a kérelmezők figyelmét arra, hogy a támogatás kizárólag a hatályos 64/2008. (V.14.) FVM rendelet melléklete szerinti, módosított támogatási kérelem kitöltésével igényelhető, amely elérhető az MVH hivatalos honlapján is (www.mvh.gov.hu).

Forrás: MVH

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Nem tudni, meddig marad olcsó a halhús

Nem tudni, meddig marad olcsó a halhús

Hat-hét százalékkal olcsóbb most az élő hal és a halhús ára, mint az áfacsökkentést megelőzően, azt azonban nem tudni, hogy idén tartható-e ez a pár s...

Erdőtelepítésre még bőven van forrás

Erdőtelepítésre még bőven van forrás

Az ezen a héten újranyíló pályázattal együtt a Vidékfejlesztési program (VP) öt kiírásában van még fejlesztési forrás az erdőgazdálkodók számára. A pr...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!