MENÜ

Ismét keresik az Év Szaktanácsadóját

Agro Napló 2023.04.27.

Az Agrárminisztérium és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 2023-ban is meghirdeti az Év Szaktanácsadója Díjat. A jelölés beérkezésének határideje: 2023. június 8.

 

A díj célja továbbra is azon szaktanácsadó elismerése, aki kiemelkedő módon, a mezőgazdasági termelők érdekeit legjobban szolgálva, nekik friss tudást átadva végzi munkáját. A díjra a Szaktanácsadói Névjegyzékben aktív státuszban nyilvántartott szaktanácsadók jelölhetők 2023. június 8-ig.


FELHÍVÁS

a 2023. Év Szaktanácsadója Díjra történő jelölésére

 

A pályázat célja

Az Agrárminisztérium és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara közös díjjal kívánja elismerni azt a szaktanácsadót, aki kiemelkedő módon, a mezőgazdasági termelők érdekeit legjobban szolgálva, nekik friss tudást átadva végzi munkáját.

A jelölhetők köre

A díjra minden, a szaktanácsadói névjegyzékben (https://www.nak.hu/a-nak-altalnyilvantartott-aktiv-szaktanacsadok) aktív státuszban nyilvántartott szaktanácsadó jelölhető.

Az a személy, aki az Év Szaktanácsadója Díjat korábban elnyerte, a díj elnyerésétől számított három éven belül nem jelölhető újra.

A jelölők köre

A díj elnyerésére a szaktanácsadót jelölheti:

  • más szaktanácsadó,
  • a szaktanácsadó önmaga,
  • szaktanácsadó szervezet,
  • egyéb agrár-élelmiszergazdaságban és vidékfejlesztésben érintett természetes személy,
  • vállalkozás, szervezet vagy intézmény.

A jelölés tartalmi és formai követelményei

A jelölést a Felhívás 1. számú mellékletének teljes körű kitöltésével lehet megtenni.

A jelölés beérkezésének határideje: 2023. június 8.

A jelölés benyújtásának módja és helye

A jelölést elektronikus formában kell megküldeni az [email protected] e-mail címre, melyhez csatolni kell a Felhívás 1. számú mellékletét kitöltve, aláírással ellátva.

Pályázat és értékelés

A jelölésről a jelölt szaktanácsadókat a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara értesíti. A díjra a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara felhívása alapján pályázatot kell benyújtaniuk a szaktanácsadók részére kialakított e-Learning rendszerben azon szaktanácsadóknak, akik a jelölést elfogadták. A díj odaítéléséről a bírálatra felállított grémium szakmai szempontok alapján hozott javaslata alapján az agrárminiszter dönt.

Az Év Szaktanácsadója Díjjal kapcsolatban további információ az alábbi elérhetőségen kérhető:

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara
[email protected]