2024. április 26. péntek Ervin

E hónap végén lejár az élelmiszerlánc-felügyeleti díj befizetési határideje

Agro Napló
E hónap végén – január 31-én – lejár az élelmiszerlánc-felügyeleti díj befizetési határideje, hívja fel az érintettek figyelmét Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

A hatósági felhívás emlékeztet: az érintetteknek a múlt évi bevalláshoz kapcsolódó felügyeleti díj második részletét kell most befizetniük. A díj átutalása kizárólag az e célra elkülönített fizetési számlára teljesíthető – húzza alá a Nébih tájékoztatása. Hozzátéve: a fizetési értesítő elérhető és letölthető a Nébih portálon található bevallási felületről (ügyfélprofil).

A hivatal kéri a befizetőket, hogy a második részlet összegét a Nébih 10032000-00289782-30006016 számú elkülönített fizetési számlájára szíveskedjenek utalni. Lényeges továbbá, hogy az utalás közlemény rovatában tüntessék fel a második részlethez tartozó bizonylatszámot, valamint a bevalló adószámát vagy adóazonosító jelét.

Az érintettek további kérdéseikkel a Nébih felügyeleti díj ügyfélszolgálatához fordulhatnak a 06-1-336-9024-es telefonszámon, valamint a felugyeletidij@nebih.gov.hu e-mail címen. A témával kapcsolatban további hasznos információk olvashatók a Nébih honlapján – tartalmazza az összegzés.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!