MENÜ

2022 márciusára halasztották az AGRITECHNICA kiállítást

2021.04.06.

A Német Mezőgazdasági Társaság (DLG) bejelentette, hogy az eredetileg tervezett 2021 novemberi időpont helyett 2022. február 27. és március 5. között rendezi meg a hannoveri Agritechnica kiállítást.

 

A tovább terjedő koronavírus-járvány, valamint az oltási programok lassú előrehaladása miatt a szervező Német Mezőgazdasági Társaság (DLG) a Mezőgazdasági Gépgyártók Szövetségének (VDMA) és az Agritechnica kiállítói tanácsadó testületével egyetértésben arra a következtetésre jutott, hogy a novemberi kiállítás megrendezéséhez jelenleg nincs elegendő biztosíték a tervezés szempontjából.

Az Agritechnica új időpontja 2022. február 27. és március 5. között lesz.

„Meggyőződésünk, hogy nyár végére, amely az Agritechnica 2022-re történő kiállítói regisztráció határideje, már képesek leszünk megadni a kiállítóknak és a látogatóknak a tervezéshez szükséges biztonságot” – mondta Dr. Reinhard Grandke, a DLG vezérigazgatója.

2021 novemberétől ugyanakkor már megnyílik a DLG digitális platformja, amely szakmai és technikai információkat kínál majd a kiállításról és a kiállítókról. Ez a kísérő program megerősíti az Agritechnica világvezető szerepét a mezőgazasági gépkiállítások piacán, és egyben új kapcsolatépítési lehetőségekkel szolgál a felhasználóinak.