Elmarad az AGRITECHNICA 2022 kiállítás

Agro Napló
A romló járványügyi helyzet és a jelenlegi hatósági előírások miatt a világ vezető mezőgazdasági gépkiállításának megrendezéséhez szükséges feltételek nem állnak fenn. A következő Agritechnica 2023. november 12. és 18. között kerül megrendezésre.

Az Agritechnica 2022-ban nem kerül megrendezésre. Tekintettel a koronajárvánnyal kapcsolatos jelenlegi nemzeti és globális fejleményekre, a világszerte rohamosan növekvő esetszámra és az ezzel kapcsolatos utazási korlátozásokra, valamint a hatósági előírásokra, a DLG (Német Mezőgazdasági Társaság) mint szervező, a VDMA (Német Mezőgazdasági Gépgyártók Szövetsége) és az Agritechnica kiállítói tanácsadó testülete közösen arra a következtetésre jutott, hogy a világ vezető mezőgazdasági gépkiállításának megrendezéséhez szükséges feltételek nem teljesülnek. Ebben a helyzetben a látogatók, a kiállítók, a partnerek, a tagok és a személyzet egészsége és biztonsága a legfontosabb – közölte a DLG.

A következő Agritechnica szakvásárt 2023. november 12. és 18. között rendezik majd meg Hannoverben, Németországban.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Sikeresen zárult az idei AGROmashEXPO

Sikeresen zárult az idei AGROmashEXPO

Sikeresen zárult a hétvégén az idei 38. AGROmashEXPO Nemzetközi Mezőgazdasági és Mezőgép Kiállítás, valamint a 10. AgrárgépShow Mezőgazdasági Eszköz-...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?