Indul a szezon a Balatonnál - átalakul a turizmus, mást akarnak már a látogatók
Sokan már nem a tömeget, hanem inkább a pihenést, a természeti értékeket és a fagylaltot keresik a tónál.
Sokan már nem a tömeget, hanem inkább a pihenést, a természeti értékeket és a fagylaltot keresik a tónál.
A Magyar Fagylalt Napján féláron lehet fagyizni több száz helyen az országban - de négy különböző ízt kell választani a kedvezményhez.
Háromezer egy lángos: megnyílt a húsvéti vásár Budapesten, de éhesen nem érdemes kilátogatni.
Az európai alkoholgyártók, különösen a bortermelők számára komoly kihívást jelenthet Donald Trump amerikai elnök áprilisra tervezett 200 százalékos vámtarifa-emelése.
Megszólalt a világcég vezetője: a mesterséges intelligencia is szóba jött.
A Michelin-csillagos éttermek degusztációs menüi 40-90 ezer forintba kerülnek - fejenként.
Megvannak a téli szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzés első eredményei Magyarországon.
Várhatóan rövidesen megszületik a vonatkozó rendelet a külföldi munkavállalók ügyében.
A legtöbb séf sosem tudja meg, kik adják a csillagokat, de világszerte versengenek az elismerésekért.
Az európai turizmus hatása az élelmiszerpiacra: a helyi termelők és a nagy beszállítók is ilyenkor pörögnek fel.
Innovatív védjeggyel ismerik el a helyi termékeket kínáló szolgáltatókat, még mindig lehet jelentkezni.
Terítéken a világ tömény italai a pálinkától a konyakon át a grappáig és a keserűkig.
A következő években jelentős növekedést produkálhat az ágazat Indiában, pedig már most is hatalmas szektor.
Ezek a legfontosabb tudnivalók a falusi vendégasztalról, a lakáséttermi szolgáltatásról, illetve a szociális farmról.
Kiváló minőséget, egyedi ízeket tud felmutatni a szomszédok termelése, de a fő bevételt a hozzá kapcsolódó szolgáltatások jelentik.
A kaliforniai robotizált gyorséttermi forradalom érdekes kérdéseket vet fel a munka jövőjéről.
A nyárlőrinci tutajos laktató és finom étel, bográcsban pofonegyszerű elkészíteni hétköznapi hozzávalókból.
Egészséges, életkorspecifikus, zsírcsökkentett, rost- és fehérjekomponensekkel gazdagított húskészítmények kidolgozását valósították meg.
Ebben az időszakban nemcsak mocsári teknősökkel, de a hazánkban szintén előforduló idegenhonos teknősfajokkal is találkozhatunk.
Már nem csak a mediterrán térség veszélyeztetett, szokatlan helyeken és nem várt időpontokban is fellobbannak a tűzesetek a klímaváltozás miatt.
A magyar mezőgazdaság az utolsó pillanatban van ahhoz, hogy a technológiai és technikai fejlődés útjára lépjen.