Megőrülnek külföldön ezekért a magyar italokért: úgy veszik őket, mint a cukrot
Egyre keresettebbek a szlovákok, csehek és németek körében a minőségi magyar borok.
Egyre keresettebbek a szlovákok, csehek és németek körében a minőségi magyar borok.
Határozottan emelkedett a Magyarországon megtermelt és értékesített borok ára az elmúlt időszakban.
Évek óta csökken a magyarországi szőlőterületek mérete.
1889-ben palackozták a két tokaji esszenciát, melyek kalapács alá kerülnek.
A magyar háztartásokban évente fejenként átlagosan 62 kg élelmiszer végzi a szemetesben, amelynek jelentős része megelőzhető lenne.
Mexikó és az Egyesült Államok közösen 51 millió dolláros létesítményt épít a csavarféreg elleni küzdelemhez.
Magyarország és a Balkán-félsziget Európa leggyorsabban melegedő és száradó térségei közé tartoznak a klímaváltozás miatt.
A klímaváltozás hatásai egyre nyilvánvalóbbak a Balatonon, ahol az utóbbi időben szokatlan algásodás figyelhető meg.
Érdekes belegondolni, hogy az élelmiszeripari termékek közül, a gyorsan elkészíthetők, vagy fogyasztásra kész ételek között, miért olyan sok az újraformázott.