Új péktermékek áraszthatják el a magyar boltokat? Elindult a fejlesztés
Innovatív kovászolási technológián alapuló termékcsalád létrehozását tervezik Magyarországon.
Innovatív kovászolási technológián alapuló termékcsalád létrehozását tervezik Magyarországon.
Gyógynövénykomposztálás: a fenntarthatóságot szolgáló szabadalom született a Széchenyi István Egyetemen.
Az ivóvízzel kapcsolatos legfontosabb kérdés napjainkban talán az, hogy egyáltalán van-e belőle elegendő, jut-e mindenkinek.
A bakteriális készítmények lehetnek a jövő legfontosabb talajjavítói.
Ez nem semmi!
Nem semmi!
A talajművelési gyakorlat módosíthatja a szőlő alatti mikroszkopikus élővilágot.
Takarónövényekkel akár 27%-kal is növelhető a talaj mikrobiális bősége.
A végtermék vagy a termelés legyen-e biztonságos?
Tetraciklinre rezisztens kólibaktériumot találtak a salátán.
Furcsa módszer a talajminőség tesztelésére.

Az amerikai nyérc gyors terjedése komoly ökológiai veszélyt jelent Magyarországon.
Egyiptomban az erős export mellett a szamóca feldolgozása is új területtel bővül.
A karácsonyi sütemények alapanyagainak árai idén mérsékeltebben emelkedtek, mint a korábbi években, de továbbra is jelentős kiadást jelentenek a háztartásoknak.
Egy új uniós szabályozás vonatkozik a Nyugat-Szaharából származó koktélparadicsomra.
Az alkoholmentes italok piaca jelentős növekedést mutat, miközben a globális borfogyasztás csökken.