Figyelmeztetik a magyarokat: ezt jobb, ha senki sem teszi meg a kertjében
Az avarégetés sohasem tökéletes, hiszen tömörödött, komolyabb víztartalmú anyagról van szó, aminek az égése során rengeteg mérgező, rákkeltő anyag keletkezik.
Az avarégetés sohasem tökéletes, hiszen tömörödött, komolyabb víztartalmú anyagról van szó, aminek az égése során rengeteg mérgező, rákkeltő anyag keletkezik.
Iratkozzon fel a BASF csatornáira, és kövesse Ön is a Gazdák új utakon című videósorozatot!
2025. január 1. és 2029. december 31. között kommunikációs és promóciós kampányt valósítanak meg itthon.
Hároméves kampány indult Magyarországon a nyúlhús fogyasztásának népszerűsítésére.
Az állati eredetű élelmiszerek körül évek óta számos tévhit és félinformáció kering, amelyek sokszor félrevezetik a fogyasztókat.
Indul az európai bárányhúst népszerűsítő kampány: a fiatalokat is megszólítanák.
A kisüzemi sörfőzdék lehetnek a sörkultúra megújításának motorjai Magyarországon.
Új, szemléletformáló kampányt indított az Agrárkamara Szécsi Zoltán olimpiai bajnok részvételével.
Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság 2025-ben is folytatja szemléletformáló kampányát.
2025-ben is elkezdődött a bárányhúst népszerűsítő húsvéti kampány Magyarországon.
20 ezer forint is lehet egy kiló galambhús, és egyelőre úgy tűnik, nem tudja meghódítani külföldet, pedig vannak rá próbálkozások.
A „Kapj rá!” kampány 2013 és 2020 között 24%-kal növelte a halfogyasztást Magyarországon.
A vadhúst többek között magas fehérjetartalom, jelentős B- és E-vitamin, valamint ásványi anyag-tartalom jellemzi.
A hársméz népszerűsítéséért indított kampányt az Agrárminisztérium, az AMC és az OMME.
Van rá esély, hogy drágul a tojás az aszály miatt - a tojásnépszerűsítő kampány második éve zajlik, fő célja a fogyasztás ösztönzése.
2026-ra a téves információk terjedése jelentheti a legfontosabb kockázatot egyes szakértők szerint.

Az ENSZ 2026-ot a legelőknek és a pásztoroknak és az ő kiemelt szerepüknek dedikálja.
Az ÖMKi aktuális kísérleti eredményeik alátámasztják a csökkentett művelésen alapuló ökológiai mezőgazdaság előnyeit.
Csak az integrált, tudásalapú, helyspecifikus tápanyag-utánpótlás jelenthet valódi kiutat a piacot jellemző bizonytalanságból.
A magyarok nem lelkesednek a változásért és nincs igazi kapcsolat a kutatók és a gyakorlat között sem.
Megalapozatlannak tartják az állattartók a felmerülő állatjóléti javaslatokat és még az sem biztos, hogy a fogyasztót érdekli a kérdés.