Egyre több ilyen élelmiszer van a boltokban itthon: ezt jó, ha mindenki tudja
Egyre több hazai élelmiszer rendelkezik a Kiváló Minőségű Élelmiszer védjeggyel.
Egyre több hazai élelmiszer rendelkezik a Kiváló Minőségű Élelmiszer védjeggyel.
A szakértők szerint az árak stabilizálódása, valamint a konszolidáció felgyorsulása várható a magyar élelmiszeriparban 2024-ben.
Elfordultak a minőségi, magyar élelmiszerektől a hazai vásárlók az elmúlt időszakban.
Tovább drágulhatnak az élelmiszerek, ha a csomagolások után jövőre fizetendő díjak emelkednek.
Százmilliárdos többletköltséget jelent a gyártói felelősség bevezetése az élelmiszergyártóknak.
Jelentősen növelheti az élelmiszerárakat a hulladékgazdálkodási rendszer júliusi átalakítása.
Az elmúlt évek kihívásai jelentős mértékben átalakították a magyarok élelmiszervásárlási és fogyasztási szokásait.
2023-ban várhatóan megnövekszik a kereslet az alacsonyabb árfekvésű élelmiszerek iránt.
A szakértő szerint 2023-ban még tovább drágulhatnak az élelmiszerek Magyarországon.
Több mint száz terméknél éltek már az élelmiszergyártók a napraforgó-étolaj helyettesítésének a lehetőségével.
Újabb termékkörök kerültek a népegészségügyi termékadó hatálya alá.
A FÉSZ szerint a népegészségügyi termékadó emelése tovább növelheti az árakat.
Átalakulhat az élelmiszerek összetétele.
Erről nem árt tudni!
Ideje lesz sütőben sütni a rántott húst?
Kritikus a helyzet!
Ezt nem lehet megúszni.
Kettős költségnövekedés is vár a hazai élelmiszergyártókra.
A jelenlegi helyzetről készített podcastot Győrffy Balázs és Éder Tamás.
Ezentúl Felelős Élelmiszergyártók Szövetségeként működik tovább.
Nyolcvan helyszínen hatvankét borászat mutatkozik be az Avasi Borangoláson, ahol világsztárok borai is bemutatkoznak.
Európa nagy részén derült ég van, nálunk felhős lesz a vasárnap, de eső csak elvétve fordul elő.
Az államtitkár kiemelte: mintegy 55 ezer kis- és közepes vállalkozás jutott támogatáshoz a Vidékfejlesztési Programban.
Hszi Csin-ping korábban a tokaji borhoz hasonlította a kínai-magyar kapcsolatokat, ehhez passzolt a muzeális értékű bor.
Az idén harmadik alkalommal indítja el a sajtbíra képzést a Magyar Sajtkészítők Egyesülete.