Kimondták: lehet iparszerűen, fenntarthatóan élelmiszert termelni
Az ipari szintű élelmiszer-termelés lehet egyszerre egészséges és fenntartható is a szakember szerint.
Az ipari szintű élelmiszer-termelés lehet egyszerre egészséges és fenntartható is a szakember szerint.
Az idei az elmúlt 13 év legmagasabb száma, ami azt jelenti, hogy összesen 129 730-an jelentkeztek a magyar felsőoktatásba.
A felsőoktatási felvételi eljárás során plusz pontként is beszámítható dróntechnológiai képzést indít a MATE.
Jövőbemutató együttműködést kötöttek a Debreceni Egyetemen az ökológiai gazdálkodás területén.
Egyre népszerűbbek a hallgatók körében az agrár és állattenyésztési szakok Magyarországon.
Harminc éve várnak erre a gépre a holland brokkolitermesztők.
Elrajtolt az Agrovirtus LeadersLab.
Egyetemisták innovációi lendíthetik fel a magyar mezőgazdaságot.
Taroltak a Szent István Egyetem csapatai.
Az ország legjobb agráros egyetemista csapataival jön az Agrovirtus.
A cégek egyre komolyabban veszik az employer brandinget.

A szereplők szerint a magyar búza megítélése romlott az elmúlt években, és a hazai termés jelentős része ma már csak a kommersz kategóriában versenyképes a külpiacokon.
Az ENSZ 2026-ot a legelőknek és a pásztoroknak és az ő kiemelt szerepüknek dedikálja.
Az ÖMKi aktuális kísérleti eredményeik alátámasztják a csökkentett művelésen alapuló ökológiai mezőgazdaság előnyeit.
Csak az integrált, tudásalapú, helyspecifikus tápanyag-utánpótlás jelenthet valódi kiutat a piacot jellemző bizonytalanságból.
A magyarok nem lelkesednek a változásért és nincs igazi kapcsolat a kutatók és a gyakorlat között sem.