Kiderült az igazság az itthon kapható májkrémekről: te gondoltad volna?
Összesen 37 májkrémet vizsgáltak a Szupermenta programban a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szakemberei.
Összesen 37 májkrémet vizsgáltak a Szupermenta programban a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szakemberei.
A csicseriborsó kiváló szárazságtűrő képessége és magas fehérjetartalma révén fenntartható alternatívát kínálhat az élelmezésbiztonság megteremtéséhez.
A tojás sokszor nem az íze miatt kell az ételekbe, hanem más tulajdonságai miatt: például mert remek kötőanyag.
Egyre népszerűbb Magyarországon a csicseriborsó, ahogy a belőle készült szendvicskrém, a humusz is.
A magyarok étrendjükben nem fektetnek kellő hangsúlyt a növényi élelmiszerek fogyasztására.
Mára a vegán életmód körül többmilliárdos iparág alakult ki az agráriumban, de mit tudnak ezek a termékek?
A "műhús" a jövő étele, vagy csak átverés?
Borsó, bab és társaik.
Quinoa, kamut és társaik
Gyorsítják a növénynemesítést.
Rekordszámú résztvevővel zajlott a Hungarian Food Business Program legutóbbi üzletember-találkozója.
A rizsárak tavalyi megduplázódása komoly aggodalmat kelt a fogyasztók és a döntéshozók körében is.
Már elérhető az Agro Napló legújabb, szőlő-gyümölcs lapszáma, rengeteg fontos tudnivalóval.
Nagy István agrárminiszter Facebook-oldalán osztotta meg a hírt a száj-és körömfájás betegséggel kapcsolatban.
Csökkent a FAO élelmiszerár-indexe májusban a gabona-, cukor- és növényi olajárak esése közepette.