2024. március 3. vasárnap Kornélia

Bőtermő szója vetőmagok készletről (x)

Agro Napló
A koronavírus okozta váratlan és jelentős mértékű logisztikai akadályok az agráriumot sem kímélték. Míg az inputanyagellátásban helyenként fennakadások látszódnak, addig a szója termés iránt, a kiváló minőségű hazai GMO mentes szójababra a kereslet töretlen.

Felértékelődnek a gyorsan szállítható, fémzárolt szója vetőmag készletek. A gyors szállítás elengedhetetlen, hiszen a szója vetését rövidesen kezdenünk kell. A minősített vetőmag használata pedig az egyik feltétele a hektáronként 60.000 forintot is meghaladó extra, termeléshez kötött támogatás folyósításának.

Az ország egyik vezető szójavetőmag előállító és forgalmazó vállalata a Karintia 3 bőtermő szójafajtát ajánl Önnek, gyors szállítással.

SIGALIA (00) A BIZTOS BEFUTÓ, az egyik legnagyobb területen termelt szója vetőmagunk hosszú évek óta, stabil vevőkörrel rendelkezik. Az ország számos pontján végzett független Nébih terméseredmények magukért beszélnek: (év/magtermés%) 2015-ben 110%, 2016-ban 116%, 2017-ben 104,9%, 2018-ban pedig 106,6%-os magterméssel végzett a Sigalia az átlag felett. 00-s igen korai éréscsoportjának köszönhetően az ország egész területén nagy biztonsággal termeszthető.

REGALE (0-I) A DÉL BAJNOKA Elsősorban az ország déli felére ajánlott, kiemelkedő nagy terméspotenciállal és kiváló beltartalmi paraméterekkel rendelkező fajta. A Regale megdőlésre nem hajlamos, szárazságtűrése kiváló. A Nébih 7 helyszínén végzett vizsgálatai alapján 2014-ben 109%, 2015-ben 112%, 2016-ban 113%, 2017-ben 107%, 2019-ben pedig 104,4% terméssel végzett az átlag felett.

ATLANTIC (I) OLASZORSZÁG KEDVENCE A leghosszabb tenyészidőszakkal rendelkező, középérésű fajtánk saját éréscsoportjában az egyik legnagyobb terméspotenciállal rendelkezik. A Regale-nál 4-5 nappal hosszabb tenyészidejű és annál még nagyobb terméspotenciállal rendelkező Atlantic megdőlésre nem hajlamos, kiváló szárszilárdsággal rendelkező fajta.

Még nem késő a szója termesztése mellett dönteni, amennyiben gyorsan szállítható, minőségi, fémzárolt vetőmaghoz tudunk jutni.

Teljes körű kiszolgálás

A Karintia kft nem csupán bőtermő fajtákat és gyorsan szállítható vetőmagot ajánl Önnek, hanem biztosítja a termesztéshez szükséges növényvédőszert, tápanyagokat és szívesen ad Önnek is versenyképes ajánlatot a termés megvásárlására.

Cégünk országos lefedettségű szaktanácsadói hálózattal rendelkezik. Kollégáink most az Ön biztonsága érdekében telefonon, szívesen felveszik Önnel is a kapcsolatot. Az Ön igényeit megismerve mindent tőlük telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy a termőhelyére alkalmas, gyorsan szállítható szójavetőmagot ajánlhassunk.

Keresse szaktanácsadóinkat bizalommal. Elérhetőségeiket a www.karintia.hu honlapon találja. Vetőmagüzletágunk telefonszáma 06 94 572 054

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!