Quivogne Diskator 610 rövidtárcsák

Agro Napló
A QUIVOGNE (ejtsd: kivon) cég, mint igazi francia munkagépgyártó igen széles palettával rendelkezik a tárcsás boronák terén. A kínálatban megtalálhatók a legkisebb gazdasági mérettel rendelkező cégeknek ajánlható 1,5 m széles könnyű tárcsáktól kezdve, a rövidtárcsákon és szőlészeti tárcsákon át a legnagyobb erőgépek mögé kapcsolható, 10,2 m széles nehéz- és szupernehéz tárcsák.

Kínálatunkból az egyik legaktuálisabb tárcsás borona a Diskator 610 rövidtárcsa.

A különleges felépítésű Diskator 610 tárcsa legnagyobb előnye a hatalmas átömlési keresztmetszet és a kitűnő súlyeloszlás. A Diskator 610 kompakt tárcsán a tárcsasorok közötti távolság megközelíti az 1,5 métert, amely megakadályozza, hogy az első sor a másodikra dobja a szármaradványokat. Így az eltömődés még nagy mennyiségű szármaradvány esetén is kizárható. A szállítókerék hátsó tárcsasor és henger közötti elhelyezése nagy munkatempó esetén is nyugodt, pattogás mentes munkavégzést biztosít. A Diskator 610 erőteljesen csipkézett, 610 vagy 560 mm átmérőjű tárcsalevelekkel rendelkezik, amely kitűnő aprítást és szármaradvány kezelést biztosít akár kukorica tarló esetén is. A robusztusságot a különleges vázkiépítés és a méterenkénti 950 – 1000 kg garantálja. A lezárásról több fajta henger gondoskodhat, közülük az ékgyűrűs henger az, amely hazánkban is a legszélesebb körben alkalmazható.

Az opciók között kiemelendő a PD pneumatikus aprómagszóró, amely a Diskator különleges felépítésénél fogva egyszerűen a második tárcsasor mögé, de a henger elé szerelhető, amely az aprómagok biztos kelését segíti elő.

Az 5 méter munkaszélességű Diskator 610 akciós ára most 27.500 EUR.

Gazsi Zsolt
30/558-4918
www.quivogne.hu

A cikk szerzője: Gazsi Zsolt

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Mindig legyen egy ütőkártya a kézben

Mindig legyen egy ütőkártya a kézben

Reméljük mindenki egészségben megérkezett ebbe a meleg újévbe. Az időjárás akár március elejei is lehetne. A németek sem maradtak kormány nélkül, csak...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?