2024. október 23. szerda Gyöngyi

A hazai CHH Műszaki KFT és a dán JKF Industri együttműködése: A TISZTA LEVEGŐÉRT! (x)

Agro Napló
A kezdetektől fogva partnerségben dolgozunk a dán JKF cégcsoporttal, akik légtechnikai gépeket, berendezéseket gyártanak. Büszkék múltjukra, arra, hogy honnan indult a 2. világháborút követően az alapító családfő.

 

Látványos az a fejlődés, amit bejárt a cég: napjainkban több európai és ázsiai gyártóbázisuk is van, igyekeznek közel kerülni a végfelhasználókhoz. Magyarországon a szakértelmet és megbízhatóságot a CHH Műszaki KFT-ben találták meg, mi pedig szorgalommal és tapasztalataink hasznosításával gyarapítjuk a közös munkát.

Küldetésük a tiszta levegő, az egészséges munkakörnyezet és munkabiztonság szolgálatában. Rendszerekben gondolkodnak, a legkisebb egységtől (csőidomok) a legnagyobb teljesítmény igényt is kielégítő gépekig (filterek, ventilátorok) terjednek gyártmányaik. A porelszívást mi megtervezzük, felépítjük és szervizt nyújtunk. Komplett megoldást kínálunk a porszűréshez. Legyen szó mezőgazdasági telepekről, élelmiszer feldolgozó üzemekről vagy faipari, műanyagipari gyárakról, vagyis bármely olyan üzemről, ahol a munka szálló porral jár együtt.

A legszigorúbb ATEX előírásokban is járatosak vagyunk, a beruházó igényeire specifikáljuk a rendszert.

Néhány példa a beépítésre:

Cím: H-9027 Győr, Körtefa u. 4.
Telefon/fax: (+36) 96/ 527-357
Mobil: (+36) 30/9475-440
E-mail: info@chh.hu

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Indul a visontai búzafeldolgozás

Indul a visontai búzafeldolgozás

Orbán Viktor miniszterelnök adta át Mészáros Lőrinc 33 milliárd forintos zöldmezős beruházással létrehozott búzakeményítő gyárát.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
EZT OLVASTAD MÁR?