2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Hevederes nagytraktor, elektromos traktor, vetőrobotok – itt vannak a Fendt újdonságai! (x)

Agro Napló
Az AGCO/Fendt 2017. szeptember 8-án tartotta nemzetközi sajtótájékoztatóját a marktoberdorfi Fendt Forumon. Az eseményen megismerhettük a német traktorgyár Agritechnica kiállításra időzített újdonságait. 

Nemzetközi AGCO/Fendt Sajtótájékoztató 2017.

A nagyszabású eseményen Peter-Josef Paffen a Fendt EME márkaigazgatója és alelnöke, az AGCO/Fendt cégvezetés elöljárója mondott beszédet az európai traktorpiacról, és a Fendt traktorok értékesítési tendenciáiról.

Olvassa tovább itt! >>

Az új Fendt hevederes traktorok világpremierje

Fendt 900 Vario MT és Fendt 1100 MT

Az Agritechnica 2017 kiállítástól a Fendt hevederes traktorokat kínál vásárlóinak a 380-646 LE tartományban. Az új Fendt 900 Vario MT és Fendt 1100 MT hevederes erőgépek a professzionális gazdák és bérvállalkozók számára ajánlják.

Olvassa tovább itt! >>

Fendt e100 Vario: Elektromos kompakttraktor

Az AGCO/Fendt a Fendt e100 Varioval az első gyakorlatban is alkalmazható, akkumulátorral rendelkező elektromos erőgépét mutatja be, amely átlagos felhasználás mellett akár egy teljes munkanapot képes töltés nélkül végigdolgozni.

Olvassa tovább itt! >>

48 V a mezőgépeknek

Az AGCO/Fendt a mezőgépgyártók közül elsőként vezet be egy 48 V-os szériamegoldást a közepes- és nagytraktoroknál, amelynek értelmében az erőgépek 10 kW elektromos teljesítményt biztosítanak a munkagépek számára. Interfészként a kissé módosított AEF –nagyfeszültségű csatlakozó szolgál.

Olvassa tovább itt! >>

Táblamérettől és munkagéptől függetlenül automatikus fordulás: Fendt VariotronicTI Turn Assistant

Fendt VariotronicTI Turn Assistant az ismert, teljesen automatikus fordulási formák mellett kiegészítésképpen tolatva fordulást (ReverseTurn Y-Turn és K-Turn) is kínál. E rendszer függesztett munkagépek esetében lehetővé teszi az automatikus megfordulást szűk táblavégi szegések esetén is.

Olvassa tovább itt! >>

Két rendszer, amely növeli a vonóerőt és a hatékonyságot

Az AGCO/Fendt két egyedi rendszert fejlesztett ki, amely a gazdák számára nem csak a hatékonyságot növelik és nagyobb menetkényelmet biztosít, hanem egyidejűleg kímélik a talajt és üzemanyagot takarítanak meg vele.

Olvassa tovább itt! >>

Szoftverek az intelligens gazdaságmanagementhez

A munkaidő értékes erőforrás minden vállalatvezető számára, mert az idő munkabért és megművelt területet is jelent. Ezért az AGCO / Fendt mindig olyan technikai megoldásokon dolgozik, amelyek segítik az ügyfeleket a munkára fordított idő megtakarításában.

Partnereinkkel együtt három új megoldást kínálunk 2017-ben és 2018-ban:

  • NEXT Machine Management
  • agrirouter™ (DKE)
  • NEXT Wayline Converter

Olvassa tovább itt! >>

Fendt 200 Vario – automata kormányzás 70 LE-től

AGCO/Fendt stratégiájának része, hogy a nagytraktorok csúcstechnikáját integrálja a kisebb szériákba. Ennek megfelelően dolgozta át a Fendt 200 Vario és 200 V/F/P Vario traktorokat, melyeket mostantól automata kormányzással kínál.

Olvassa tovább itt! >>

Átfogó gondoskodás, rugalmas tarifák a teljes Fendt termékportfólióra

Az új gépek mellé ajánlott kiterjesztett garancia új kondícióival az AGCO/Fendt a partnerei számára egy széleskörű kínálatot biztosít a javítási költségek kockázatának kezelésére. Ezzel a lehetőséggel a partnerek kifejezetten hosszú időtartamra és sok üzemórára vonatkozó kockázat minimalizáló igénye is kielégítésre kerülhet.

Olvassa tovább itt! >>

MARS: Robottechnika a vetéshez és a pontos dokumentációhoz

Három éve kezdte az AGCO/Fendt a MARS projektet (Mobile Agricultural Robot Swarms). Az ötletet, ill. a kutatást ezt követően az EU anyagilag is támogatta.  Időközben kifejlesztésre került egy robotokra épülő rendszer, amely a különösen precíz vetés támogatására, ill. dokumentálására képes.

Olvassa tovább itt! >>

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!