2024. június 19. szerda Gyárfás

Agritechnica 2017 – Bálázós újdonságok a CLAAS-tól (x)

Agro Napló
Novemberben újra Agritechnica kiállítás. A CLAAS német gépgyártó óriás július elején nemzetközi sajtótájékoztatón engedett bepillantást újdonságaiba Herzebrock-Clarholzban, melyre az Agro Napló is meghívást kapott. Összefoglalónk második részében a bálázós újdonságokat mutatjuk be.

Új funkciók a CLAAS kockabálázóihoz

Integrált bálamérleg és High-End-megvilágítás 

A QUADRANT nagykocka bálázóhoz a CLAAS a következő szezontól számos új felszereltségi lehetőséget kínál. A QUADRANT 4200, 5200 és 5300 modellek így többek között felszerelhetők integrált bálamérleggel és High-End-világítással. Ezen felül a kihúzható késtartó fiók a QUADRANT 4200 bálázóhoz is elérhető lesz.

Olvassa tovább >> 

ROLLANT 620 körbálázó most rafferrel

Tiszta munka nehéz körülmények között is

A CLAAS ROLLANT körbálázót ügyfeleink világszerte sokoldalúsága, egyszerű kezelése és még a különböző munkakörülmények esetén is egyenletes, mindig magas munkaminősége miatt kedvelik. A következő szezontól a ROLLANT 620 sorozat rafferes rendszerrel is elérhető lesz.

Olvassa tovább >> 

Fólia vagy háló – CLAAS körbálázók különböző kötözésekkel

ROLLANT 400 UNIWRAP

A CLAAS a ROLLANT 400 UNIWRAP bálázócsaládhoz újonnan kifejlesztett kötözési rendszert kínál. A hagyományos hálós kötözés helyett először fóliás kötözési rendszerrel is rendelhetők ezek a bálázók. A gép továbbra is elérhető lesz hálós kötözéssel, ráadásul a váltás a hálós kötözés és a fóliás csomagolás között igen gyors. Az új körbálázókhoz szériatartozék a tekercstovábbító rendszer, amely jelentősen megkönnyíti az új fóliák betöltését.

Olvassa tovább >> 

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?