Korszerűbb AXIÁL pontok Kaposfőn és Békéscsabán (x)

Agro Napló
A hazai mezőgazdasági gép- és alkatrész piac meghatározó szereplője, az AXIÁL Kft. 2017-ben is folytatja telephely-fejlesztési programját, amely még 2011-ben vette kezdetét. A cég a napokban fejezte be kaposfői szervizműhelyének bővítését, de már dolgoznak a békéscsabai projekten is.

Kaposfő

A Kaposvártól 10 km-re fekvő, az elkerülő út nyugati, Nagykanizsa felőli részén elhelyezkedő kaposfői telephely 2013-ban nyitotta meg kapuit. Szám szerint a 16. AXIÁL pontként tölt be szerepet a jelenleg, 19 bázissal rendelkező országos hálózatban. Elsőként az alkatrészüzlet és a raktár került kialakításra a 18 499 négyzetméter alapterületű ingatlanon, utána következett a szervizműhely építése, melyet idén tovább bővítettek, ráadásul új térkőburkolatot fektettek le a helyszínen. A kaposvári eredetileg a dombóvári telephely fióküzletként kezdte meg működését, jelenleg sem tartozik a legnagyobb bázisok közé, viszont a kapacitásbővítés a központ sikerességéről árulkodik.

Békéscsaba

Az AXIÁL Kft. 2011 tavaszán nyitotta meg békéscsabai telephelyét, amely hozzávetőleg 2 hektáron terül el a Berényi út 140. szám alatt. A telken 55 négyzetméteres alkatrészüzlet, 350 négyzetméteres alkatrészraktár és természetesen szervizműhely is található, viszont ahogy azt korábban beharangoztuk elérkezettnek láttuk az időt a szervizépület bővítésére, korszerűsítésére. A munkálatokat már megkezdték, várhatóan 963 négyzetméteresre bővül a műhely, amely 6 állásos, áthajtós kialakítású lesz. Az épületet egészségesebb munkakörnyezetet biztosító kipufogó-füstgázelszívóval és 5 tonnás híddaruval szerelik fel, mely azt a célt szolgálja, hogy könnyebben mozgathatók legyenek a gépegységek, ezáltal csökkenjen azok javítási ideje. Új, 225 négyzetméteres mosót építenek és 4000 négyzetméter térkőburkolat kerül lefektetésre az elkövetkező hónapokban. A várható átadás 2017 végére, 2018 elejére tehető.

A felújítások egy korszerű és nagy hatékonysággal működő, az alkatrész- és szervizszolgáltatások fejlesztésére irányuló hálózat kiépítését célozzák meg, mely 75 km-en belül bárhol elérhető az országban. Keresse Ön is a legközelebbi AXIÁL pontot!

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?
AgroNapló  |  2024. július 13. 14:03