2024. május 30. csütörtök Janka, Zsanett

Meglátni és megszeretni (x)

Agro Napló
Valentin nap alkalmából ne felejtse el köszönteni párját, majd tekintse meg aktuális alkatrész akciónkat, mert a gazda társa a mindennapokban egy jó feleség és egy jó munkaeszköz. Mi szeretnénk arról gondoskodni, hogy ez utóbbit is tudja kicsit kényeztetni szezonkezdés előtt! 

Amennyiben még nem sikerült megtalálni gépek terén az igazit abban is segítünk! Társkereső rovatunkban fiatal, erőtől duzzadó és elárvult, tapasztalt gépek várják az igazit.

    

Amennyiben Önnek a 90-60-90-hez hasonlóan fontos hogy a gép elférjen a sorok között vagy a fóliában akkor ezt a két gépet Önnek találták ki. A McCormick GM50 és F90 traktorok az ön igényeire szabott méretekkel rendelkeznek és gazdájukat keresik.

Ha problémája van a túlbonyolított, túl elektronizált traktor újdonságokkal, és csak egy egyszerű, mindenes gépet keres, az X4.50 (90 LE) traktorunk egyszerűen nagyszerű választás lehet!

Szereti a szép, csábító formákat?  A McCormick X6.430 (121/133 LE) traktorunk front függesztőművével teret nyit Önnek, Ő, mint egy jó asszony egyszerre több műveletet is végezhet egyszerre.

A McCormick X6.470 LWB (163 LE) traktorunk pedig univerzális de mégis könnyen kezelhető társ, legyen szó szállítási vagy nagy vonóerő igényű feladatokról egyaránt.

Az X7-es traktorjaink (143-212 LE) a kissé tenyeres talpasabbak, de megbízhatóság és szorgos munkakedv jellemzi őket, a nehéz munkától sem rettennek meg. A közepes és nagy gazdaságok alapgépei lehetnek!
 
Legyen az Ön múzsája egy mindent tudó X7.660 VT drive (166/176 LE) traktorunk. Kényelmes, erős társ a munkában! Higgye el, ha megtanulna pörköltet főzni feleségül venné! :)

Aki a tapasztaltabb (3.780 üzemóra) hölgyeket kedveli, a McCormick TTX190-es (176 LE) nagy munkabírású, de még igen fiatalos (2009). Szokták mondani már mindent tud, de még semmit sem felejt!

Az Everun ER20 még a 20 mázsás követ is megmozgatja egy kedves szóért, és ha az égig nem is, de közel 3,5 m magasra emeli.

Az Everun ER12 egy igazi kabrió érzését nyújtja, az eszköz csere akár kiszállás nélkül is megoldható.

   

Amennyiben még mindig keresi az igazit,
keresse fel társkereső rovatunk!

Megnézem a használt és DEMO gépeket

Nagy Márk
Szegána Kft.
+36-30/627-80-52
szegana1@t-online.hu

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?