2024. május 15. szerda Zsófia, Szonja

Ismét Valtra siker (x)

Agro Napló
A Valtra Unlimited stúdió az utolsó simításokat is elvégezte egy N-szériás aranytraktoron, melyet idén tavasszal speciális eseményeken és kiállításokon fognak bemutatni. A vásárlók ugyanezzel az Unlimited stúdiós specifikációval is megrendelhetik saját traktoraikat is.


A különleges felszereltségű Valtra N174 a fényes aranygrafikájáról, színezett ablakairól és az ajtó zsanéron lévő Unlimited címkékről ismerhető fel. A fülke belsejében barna bőrhuzatú kormánykerék és ülések és egy egyedi, Unlimited sötétszürke színű padlóborítás található.

A 2015 második felében bemutatkozott Valtra N4 egy nagyon sikeres modellszériának bizonyult. A németországi Hannoverben megrendezett Agritechnica Mezőgazdasági Szakkiállításon múlt év novemberében a Valtra N174 elnyerte mind a „2016 év traktora”, mind a „2016 évi traktor dizájn” aranydíjakat. A nemzetközi zsűri megdicsérte a negyedik generációs N szériák „modern, dinamikus, kompakt és menő” formai megjelenését. A Valtra az új formai megjelenést 2014 végén a nagyobb T-szériás modellekkel vezette be. Ugyanezt a formai megjelenést fogja alkalmazni a jövőben a Valtra a többi modell esetében is.


A Valtrát világszerte elismerik a testre szabott traktorkészítési filozófiájáról, mely lehetővé teszi, hogy a vásárlók több száz tulajdonság és opció egyedi igények szerinti kiválasztásával a valóságos igényeikre igazíthatják traktoraikat. A Valtra Unlimited stúdió ezt a testre szabást egy új, még magasabb szintre emeli. Napjainkban az új Valtra traktorok körülbelül 10 százaléka megy az Unlimited stúdióba, ahol a Valtra professzionális technikusai bármilyen a vásárló által megkívánt funkciót, tulajdonságot, vagy berendezést felszerelnek rá, ha azok műszakilag kivitelezhetőek, és nem jogszabály ellenesek.


A 2013-ban bevezetett Unlimited stúdió egy sikeres innovációnak bizonyult, lehetővé teszi, hogy a végtermék még tökéletesebben illeszkedjen a vásárlók munkafeladataihoz és körülményeihez. Míg az első Unlimited stúdiós traktorokat kezdetben főleg a finn piacra szállították, addig napjainkban a stúdió már több mint 20 országba, világszerte szállít traktorokat. A stúdióban felszerelt minden funkció, tulajdonság, berendezés teljes mértékben kompatibilis a kérdéses modellel, mindezek teljes körű gyári garanciával és Valtra pótalkatrész ellátással rendelkeznek.


Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Íme a 2021-es év traktorai!

Íme a 2021-es év traktorai!

Idén először teljesen az online térbe költözött az Év Traktora díjak átadása. A december 18-i eseményen a Massey Ferguson, a Valtra, a Fendt, és a CLA...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?