Trelleborg “Hopp az Űrbe”, az új 3D animációs film (x)

Agro Napló
Trelleborg bemutatja 3D animációs sorozatának harmadik epizódját. Ez hatékony és közvetlen kommunikációt biztosít a mezőgazdasági abroncsokról a Trelleborg partnerek felé és a mezőgazdasági szakemberek következő generációja felé.

A “Space Hops” (Hopp az űrbe) című film a legújabb 3D animációs technika felhasználásával készült. A harmadik epizódban a Trelleborg animációs tücsök karaktert elrabolják és a Trelleborg Innovációs Űrközpontban találja magát. A fedélzeten jelen van a Trelleborg prémium radiál abroncsok technológiai fejlesztéseinél, hogy a mezőgazdasági szakemberek többet termelhessenek kevesebbel.

Az egyik ilyen fejlesztés a Trelleborg ProgressiveTractionTM technológia, a mezőgazdasági abroncsok új koncepciója, mely megnöveli a gazdálkodási hatékonyságot dupla bordájának köszönhetően. A talajon különböző időpontban kifejtve hatását, a lépcsőzetes borda nagyobb vonóerőt garantál, akkor, amikor arra szükség van. A dupla borda ugyanakkor jobb flotációs képességet kölcsönöz, egyenlőbb nyomáseloszlást biztosítva az extra széles lenyomaton.

Lorenzo Ciferri, Marketing Igazgató, Mezőgazdasági és Erdészeti Gumiabroncsok, Trelleborg Wheel Systems, mondta: “Az előző két epizód, melyet több mint 65,000-en láttak a TrelleborgAgri Youtube csatornán, óriási népszerűségnek örvendett a Trelleborg 3D mozijában is a mezőgazdasági kiállításokon világszerte. A rendkívüli sikert követően tudtuk, egyszerűen következnie kell a harmadik epizódnak.   

Mi a Trelleborgnál nem a felhasználók felé, hanem velük kommunikálunk. Ezt észben tartva, a három részes 3D animációs sorozat lehetővé teszi számunkra, nemcsak a hatékony és közvetlen kommunikációt felhasználóinkkal, hanem a mezőgazdasági szakemberek következő generációjához is szólnak. 

“Hopping back to the future”, a 3D animációs sorozat első része, nyomon követi a “mezőgazdász” tücsök életét az elmúlt évtizedek során, ahogyan kapcsolatba kerül a fejlődő traktor generációkkal és a legújabb fenntartható mezőgazdasági technológiákkal. A diagonál abroncsoktól a fejlett traktorokon található radiál technológiájú abroncsokig; a tücsök megtanulja hogyan maradhat fenn és dolgozhat az új technológiák mellett: www.youtube.com/watch?v=mbNU13jJN3I

“Digital Hops”, a sorozat második epizódjában, a Trelleborg animációs tücsök figurája megismerkedik számos innovatív alkalmazással és szolgáltatással mobil eszközökhöz. Ilyenek például: Trelleborg Tire Efficiency, Dealer Locator, aTtraction, Load Calculator, Tire Book és Tire iBrochure alkalmazások: www.youtube.com/watch?v=pZ-adjBolGA

A “Space Hops”, a vezető mezőgazdasági kiállításon az AGROTECHNICA 2015-ön kerül bemutatásra Hannoverben (Németország), 2015 November 8-14 között.. A 20-as csarnokban a B06 standon, a látogatóknak lehetőségük lesz élvezni a film exklúzív premierjét.

“Space Hops” elérhető a cég YouTube csatornáján is: www.youtube.com/trelleborgAgri.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?