2024. május 6. hétfő Ivett, Frida

AGROECOPOWER - MAGYARORSZÁG

Agro Napló
Az AGROECOPOWER cég három éve ismert a magyar mezőgazdasági közösségben, és a vevők nagy megelégedésére végez vezérlőegység szoftvermódosítást a teljesítmény növelése és az üzemanyag-fogyasztás csökkentése érdekébe több száz traktoron, cséplőgépen és silókombájnon.

Az AGROECOPOWER cég 1999-ben alakult és jelenleg 7 európai országban – Csehországban, Lengyelországban, Szlovákiában, Ukrajnában, Oroszországban, Magyarországon és Romániában – működik.

Teljesítmény növelése, üzemanyag-fogyasztás csökkentése

Az AGROECOPOWER cég teljesítménynövelést kínál ügyfeleinek nemcsak az összes Magyarországon értékesített traktoron, hanem az összes mezőgazdaságban dolgozó gépen, tehát kombájnokon, silózókon, magajáró permetezőkön, rakodókon – gyártótól függetlenül. A vezérlőegység szoftvermódosítással akár 18% üzemanyag-fogyasztás csökkenés is elérhető. A módosítást tapasztalt szakember végzi úgy, hogy megőrizze a motor és a többi alkatrész élettartalmát, miközben megfelel az összes károsanyag-kibocsátási előírásoknak.


Garancia az elvégzett módosításra

Ügyfeleinknek nemcsak professzionális szolgáltatást kínálunk, hanem teljes körű szolgáltatást. A képzett szakember mindig így indul az ügyfélhez. A szoftvermódosításokat az ügyfél telephelyén végezzük el. Szoftvermódosítás előtt és után a gépen diagnosztikát végzünk dinamóméteres teljesítményméréssel, így az ügyfél rögtön össze tudja hasonlítani az eredeti értékeket a módosítottakkal. Óriási előny a vevő számára, hogy cégünk két hetes próbaidőt biztosít a vezérlőegység-módosítás kipróbálására, amely alatt az ügyfelek megbizonyosodhatnak az előnyökről, melyeket szoftvermódosítás által a gép kap. Utolsó lépés egy garancialevél átadása.

AGROECOPOWER csapata

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Traktor vezetőfülkék világa

Traktor vezetőfülkék világa

A traktorok vezetőfülkéje az a munkahelyi környezet, ahol a jármű vezetőjének akár naponta – ha megszakításokkal is – 8-12 órát is el kell töltenie. N...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!