Euro-West Kereskedelmi Kft.

Agro Napló
Az Euro-West Kereskedelmi Kft. 1991 óta foglalkozik új és használt mezőgazdasági gépek értékesítésével.

A Kft. kezdetben Németországból származó használt erő- és munkagépek behozatalával, feljavításával és értékesítésével foglalkozott. Ma már kiterjedt kapcsolatokkal rendelkezik nemcsak Németországban, hanem Franciaországban és Hollandiában is. Így a gépek behozatala mellett az alkatrészellátás is megoldott.

A korábbiaktól eltérően 2003-tól az Euro-West Kft. az új MTZ-traktorok teljes típusválasztékán felül CASE IH traktorokat és munkagépeket kínál vásárlóinak, mint kizárólagos Veszprém megyei forgalmazó. Természetesen az erőgépekhez kapcsolódó munkagépek is megrendelhetők és megvásárolhatók az Euro-West Kft. telephelyén. Többek között: Kverneland munkagépek, Ferro-Flex homlokrakodók, permetezők, ekék, fűkaszák stb.

Napjainkban egy új mezőgazdasági gép vásárlását nem mindenki tudja önerőből fedezni, de a gazdaságok fejlesztésére szükség van, hogy a magyar gazdák versenyképesek tudjanak maradni akár az Európai Unió piacain is. Ennek elősegítése érdekében az Euro-West Kft. személyre szabott hitel- és lízingajánlatokkal, az aktuális pályázati lehetőségek ismertetésével és teljes körű ügyintézéssel áll vásárlói rendelkezésére.

Már hagyománynak számít az évente Zircen megrendezésre kerülő Agrár-Expo, melynek főszervezője az Euro-West Kft. Ezen a saját rendezésű kiállításon kívül az ország jelentősebb kiállításain is megjelenik gépeivel a KFT. Többek között a 2003. április 25-26-27-én tartandó pápai Szent György-napi Agrárexpon is, ahova szeretettel várunk minden érdeklődőt.

A jövőben szeretnénk tovább fejleszteni szolgáltatásainkat és bővíteni kínálatunkat, hogy még kedvezőbb feltételeket tudjuk biztosítani vevőnk részére.

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!