Napraforgó adapterek, bálázók a 10 éves Optigép kft-tõl

Agro Napló
Az OPTIGÉP Kft. 1993-ban alakult a korábbi mezõgazdasági gépgyártással foglalkozó Békési Gépgyárból. A napraforgó adapterek gyártása és fejlesztése több évtizedes hagyomány volt az OPTIGÉP Kft. elõdjeinél is. A NAS típusú NAPRAFORGÓ ADAPTEREK eljutottak a világ nagy napraforgó termelõihez, Szibériától az USA-ig. A rezgõasztalos napraforgó adapterek újdonságként hatottak az OPTIGÉP Kft. megalakulásakor is. Folyamatos konstrukciós korszerûsítésekkel a világon nagy megbecsülést vívott ki magának a piacon.

Az OPTIGÉP Kft. az elmúlt 10 év alatt megteremtette egy stabil középvállalat alapjait, 100 fő létszámmal mûködik. A gyártáshoz szükséges mûszaki feltételek rendelkezésre állnak.

A napraforgó adapteren kívül kiváló minőségben gyárt zöldségtermelés gépeihez BAKHÁTHÚZÓT, FÓLIAFEKTETŐT, BURGONYA SZÁRZÚZÓT. Ezek készülnek két- és négysoros kivitelben. A bakháthúzókat burgonyán kívül a gyökérzöldségek, paprika, és dinnye termelés technológiájában használják.

Az OPTIGÉP KFT átvette a Szolnoki MEZŐGÉP-től a KISBÁLÁZÓK gyártását és forgalmazását 2002-től. Ennek a típusa: OPTI-BÁL. A HENGERES FIXKAMRÁS BÁLÁZÓ fejlesztését is megkezdte, 2004-től tudjuk ezt a felhasználók rendelkezésére bocsájtani. Ennek a típusa: OPTI-ROLL. A bála mérete: átmérő: 155 cm, bála hossz: 120 cm.

Az OPTIGÉP Kft. jelentős gyártmányfejlesztést végez a BIOMASSZA energetikai hasznosítására szolgáló berendezések fejlesztésében. Az energiaültetvények (3-4 éves nyár, akác stb.) kivágására és aprítására szolgáló gépet fejleszt, ami ezeket a néhány éves fákat levágja és tüzelésre szolgáló aprítékot készít belőle.

A rostkender betakarítására szolgáló nagy teljesítményû aratógépet fejlesztettünk ki. Most folyik a kendermag betakarítására szolgáló gép fejlesztése. A fejlesztésben együttmûködünk a FVM MGI-vel, a soproni és mosonmagyaróvári egyetemekkel.

Termékeink eladását a nagy termelési rendszerek: IKR, KITE, AXIÁL, KASZ-COOP segíti.

Termékeinket stabil minőség és megbízhatóság jellemzi. Több éve minőségbiztosítási rendszerrel rendelkezünk. Az OPTIGÉP Kft innovációra érzékeny partnere az erdészet és a mezőgazdaság vállalkozóinak.

Az OPTIGÉP Kft. az Ön ötleteit, kívánságait megvalósítja. Egyedi igényeket is teljesítünk.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?