2024. április 28. vasárnap Valéria

Új beruházás a OMIKRON KFT-nél

Agro Napló
2005. január 5-ével átadásra került az OMIKRON KFT-nél új beruházás keretén belül egy 300 m2-es festõüzem, amely hosszú távon megfelel a környezetvédelmi elõírásoknak, de ami ennél is fontosabb, a termékek piaci megjelenése, a festés tartóssága az OMIKRON KFT megbízhatóságát megjelenését teszi kiegyensúlyozottabbá ezen a labilis mezõgazdaságigép-piacon.

Mindezt alapozzuk a megbízható technológiára, melynek első fázisában az alkatrészek bekerülnek az előkezelőbe , ahol a zsírtalanítás és foszfátos lemosás után konvojor pályán a munkadarabok átkerülnek a festő részlegbe, ahol a porszóró festő kabin előtt mûanyag por felhordásával elkészül a szórás.
Az így elkészült munkadarabok bekerülnek a beégető kemencébe, amely gázfûtéses, hasznos mérete 6 m hosszú, 3,2 m magas, 1,6 m széles. A mûanyag por beégetése 200–240 °C-on történik. Ez a beruházás is bizonyítja az OMIKRON-nál komolyan gondolják: „minőség, megbízhatóság” ez viheti előre a vállalkozást.

Természetesen szabad kapacitásunkat felkínáljuk bérmunkára. Vállaljuk minden olyan termék porszórását, amelynek befoglaló mérete a 6 m hosszt, a 3,2 m magasságot és az 1,6 m szélességet nem haladja meg.

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!