2024. május 6. hétfő Ivett, Frida

Görgõsláncok, mezõgazdasági láncok – P. Z. S. Vállalkozás

Agro Napló
A P. Z. S. Vállalkozást 1992-ben Patkós Zsigmond egyéni vállalkozó hozta létre. A vállalkozás kezdetben magyar görgõsláncok és kereskedelmi hûtõberendezések forgalmazásával foglalkozott.

1993-ban hegesztőanyagok, majd 1994-ben mûanyag és acél pántolóanyagok, klímaberendezések, nagynyomású mosóberendezések forgalmazása is elkezdődött. 1994–95-re tehető a külföldi kapcsolatok kiépítése az osztrák BUSATIS GmbH-val, az olasz ROSA SPA-val, a RENOLD konszern német és angol gyárával a bécsi RENOLD irodán keresztül.

1998-ban vettük fel a kapcsolatot cseh gyártó cégekkel is. A BUSATIS cég kaszapengéket, a RENOLD és a ROSA cégek különböző görgős- és különleges láncokat gyártanak. A kaszapengék és láncok forgalmazása egyre több energiát kötött le, ezért 1997-ben elkezdődött a profil szûkítése. Ennek eredményeként a P. Z. S. Vállalkozás tevékenysége jelenleg az alábbiakban foglalható össze:

  • BUSATIS gyártmányú kaszapengék és védőujjak forgalmazása gabonakombájnokhoz.
  • RENOLD-ROSA-CSEH görgős és különleges láncok forgalmazása. Ezen láncgyártó cégek termékei minden igényt kielégítenek, akár általános használatról, akár speciális alkalmazásokról legyen is szó, iparban, mezőgazdaságban egyaránt.
  • PEWAG és egyéb gyártmányú szemes láncok forgalmazása.
  • ESAB hegesztőanyagok, hegesztőgépek forgal-mazása. Elsősorban ötvözetlen CO2 huzalok és bevonatos elektródák.
  • GYORSSZORÍTÓK gyártása és forgalmazása főként a gépipar számára.


A P. Z. S. Vállalkozás elsősorban importáló cég. Élvezzük a külföldi gyártók, tulajdonosok bizalmát. Termékeiket jelenleg is a P. Z. S. Vállalkozás által mûködtetett konszignációs raktárból szolgáljuk ki.

A P. Z. S. Vállalkozás a felsorolt termékeket viszonteladókon keresztül az egész országban forgalmazza. Egyéni vevőket is kiszolgálunk. Termékeinket postán, vasúton és gyûjtő fuvarozó segítségével juttatjuk el megrendelőinknek. Árjegyzékeinket kérésre bárkinek rendelkezésére bocsátjuk. Új viszonteladók jelentkezését mindig örömmel vesszük.

A 2000. év jelentős változást hozott a P. Z. S. Vállalkozás életében, ugyanis novemberben új telephelyre költöztünk. Az új telephely lehetőséget ad új gépek, berendezések, alkatrészek bemutatására és forgalmazására is.

Ennek jegyében már elkezdtük kombinátorok, kultivátorok, tárcsás boronák, ekék kopóalkatrészeinek forgalmazását is.

2003-ban AGIP kenőanyagok és hidraulikatömlők, különböző rendeltetésû  víz-gáz, olaj és benzinálló, élelmiszer-ipari, vegyes kopásálló tömlők forgalmazását is.

A P. Z. S. Vállalkozás tevékenységében ma már a láncok értékesítése van túlsúlyban, de jelentős a kaszapengék és hegesztőanyagok forgalmazása is. Mind a láncokból, mind pedig a kaszapengékből jelentős készlettel és választékkal rendelkezünk.

Várjuk megtisztelő érdeklődésüket:

Patkós Zsigmond
Békéscsaba, Péky u. 9.
E-mail: pzs@pzs.hu
www.pzs.hu
 Tel./fax: (66) 453-640,
(66) 454-051

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!