Mûtrágyázás egyszerûen – Hasznos szolgáltatások nagy hozam eléréséhez

Agro Napló
1. rész: MÛTRÁGYÁZÁS-TERVEZÕ „Mûtrágyázás egyszerûen“ – ezt a LINZER WARE elvet valósítjuk meg, amikor számos szakmai információt és érdekes segédanyagokat kínálunk Önnek gazdasága egyedi, a termõterület sajátosságait figyelembe vevõ és a termesztett kultúra igényeire szabott trágyázás megtervezéséhez.

Mûtrágyázás-tervező: a program segítségével egyszerûen és pontosan megtervezheti a teljes vetésforgó trágyázását. Ennek során a következő tényezőket vesszük figyelembe: a hozamszintet, a talaj tápanyag-ellátottságát P és K tekintetében, valamint a szervestrágya-adagolás mértékét. A tervezőprogram kiszámítja a termesztett kultúra tápanyagszükségletét és az így kapott értékeket összehasonlítja a gazda által kiszórni tervezett hatóanyag-mennyiséggel. Ezen felül a program kiszámítja a mûtrágyázás költségeit, mind szerves, mind ásványi trágya tekintetében. A számítás eredménye egy áttekintő-táblázatban válik láthatóvá, mely kinyomtatva bevásárlócédulaként is használható.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Készítsük fel talajainkat!

Készítsük fel talajainkat!

A fenntartható fejlődés két fontos alapeleme Magyarországon talajkészleteink észszerű hasznosítása, védelme, állagának megőrzése, sokoldalú funkciókép...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!