2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Bábolnai partnertalálkozók az OMÉK-on

Agro Napló
Nagy érdeklõdés övezte a 2005. szeptember 1-én, ill. 2-án megrendezésre kerülõ bábolnai partnertalálkozókat. Mindkét rendezvényt a vásár helyszínén az E-pavilon Tükör termében tartották. Az exkluzív környezet méltó párosítása volt a színvonalas elõadásoknak.

A csütörtöki – nagyüzemi partnerek számára – tartott találkozón Marczali Gábor ügyvezető igazgató köszöntötte a több száz résztvevőt, és szólt néhány szót a társaság jelenlegi helyzetéről, jövőre vonatkozó terveiről. Ezután Gergácz Zoltán, kereskedelmi és fejlesztési osztályvezető értékelte a magyar takarmánygyártás jelenlegi állapotát, majd ismertette a cég ezévi eredményeit.

A rendezvény záróakkordjaként termelési, életmû és posztumusz díjakat adott át a cég vezetése. A cég baromfitartó partnerei közül a Szepetneki Zöld Mező Szövetkezet, a Mix-Tó Kft., és a Mizse-Táp Kft., a szarvasmarha tenyésztők közül a Gyulai Agrár Rt., Merész Sándor, a Bóly Rt. csípőtelki telepe, és a Sereg-Tej Kft., a sertéstartók közül pedig a Pig Mark Kft., a Keszi Sertés Kft. és a Siófoki Siómente Rt. vehette át a jól megérdemelt plaketteket és az értékes ajándékokat. A kft-vel való több évtizedes sikeres szakmai együttmûködése elismeréseként vehetett át életmûdíjat Dr. Kováts György (Bodzási Brojler Kft.), Dr. Győrffy Lajos (Solum Rt.), ill. Vas László (Miklósfai Mg.Rt.). Szomorú kötelességének eleget téve adott át a cég három posztumusz díjat Széll Józsefnek, Raffai Beátának és Ifj. Gilikter Imrének. A díjakat a hozzátartozók vették át.

A szeptember 2-ai márkaképviselői találkozóra a cég kisüzemi partnerei voltak hivatalosak. Az ültetett állófogadást szintén Marczali Gábor nyitotta meg, majd Lajtos Lajos márkaképviseleti osztályvezető mutatta be az osztály ezévi eredményeit, ill. az új termékfejlesztésekről is esett szó. Fellebbent a fátyol a cég „Vágjon egészségére!” akciójának nyertes névsoráról is. A nagy sikerû akcióban volt aki több 100 szelvénnyel próbálkozott, amelynek meg is lett az eredménye, hiszen 9 db bábolnai kerékpárral gurulhatott haza a boldog nyertes.

Dr. Fábián János termékmenedzser érdekes, a juhok takarmányozásának aktuális kérdéseiről szóló előadása segített a juhos partnerek még jobb szakmai felkészítésében. A hivatalos programot itt is a díjak átadása zárta. A 2005. első félévében elért legnagyobb forgalom növekedésért a Sági Top-Táp Kft., a 2005. első félévében elért legnagyobb forgalomért a Nutramix Kft. vehetett át elismerő plakettet.

A partnerek jó hangulatáról a finomabbnál finomabb étkek és italok elfogyasztása, és a 100 Folk Celsiusban is játszó 3 nagyszerû muzsikus country zenéje gondoskodott.

A rendezvényen megjelent partnerek szép száma biztosította a szervezőket afelől, hogy érdemes a jövőben is ilyen jellegû megmozdulásokra invitálni vevőiket.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A fülesbaglyok a gazdákkal vannak

A fülesbaglyok a gazdákkal vannak

Csaknem 10 ezer erdei fülesbagoly telelt Magyarországon a Magyar Madártani és Természetvédelmi Intézet (MME) január végén indított országos felmérésén...

Ősszel a Dunán

Ősszel a Dunán

A korábbi évek nagy sikerére való tekintettel az Alpha-Vet 2019-ben is megrendezte a Dunán az őszi hajós partnertalálkozót az állattenyésztésben és a...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!