Contstar Hungary Kft.

Agro Napló
A Contstar Hungary Kft 2001. óta a hazai mezõgazdasági gépkereskedelem egyik meghatározó szereplõjévé vált.

Központunk Budapesten található, innen irányítjuk nyolc telephelyünket az ország különböző pontjain (Nyíregyháza, Berettyóújfalu, Kaposvár, Dunaföldvár, Szabadbattyán, Szolnok, Kisbér, Hódmezővásárhely).

Szolgáltatásaink rendkívül szerteágazóak: foglalkozunk szaktanácsadással, segítünk a hitelügyintézésben, Európai Uniós pályázatok lebonyolításában. Fogadjuk a gépeket szakszervizelésre, ha kell házhoz megyünk. A gépeket vizsgáztatva adjuk át. Cégünk tevékenységi köre magába foglalja az új mezőgazdasági traktorok és munkagépek, azok alkatrészei, valamint gumiabroncsok importálását, nagy- és kiskereskedelmi forgalmazását.


Célunk többek között, hogy az erő- és munkagép-értékesítésben, szervizben olyan kiszolgálást nyújtsunk, hogy ügyfeleink a legteljesebb mértékben meg legyenek elégedve és legközelebb is nálunk vásároljanak. Hosszú távú kapcsolatok kiépítésére törekszünk partnereinkkel és vevőinkkel, ezt versenyképes árak és minőségi termékek felkínálásával, illetve színvonalas szolgáltatásnyújtással kívánjuk megvalósítani.

Kínálatunkból:

SAME olasz traktorok 30–265 Le-ig. Világszínvonalú márka, mely kiemelkedik megbízhatóságával, teljesítményével, újításaival. A bőséges termékválaszték biztosítja az egyedi igények kielégítését.

LEMKEN munkagépek – munkagépek között a legmegbízhatóbb márka. Jellemzői a sokoldalú felhasználhatóság, az innovatív technika, a pontos munkavégzés, nagy teljesítmény.

PRONAR pótkocsik – a lengyel gyártmányú márka piacvezetővé küzdötte magát az elmúlt öt év alatt. A pótkocsik kategóriájukban erősebbek, mint a többi márka hasonló termékei. A márka kimagaslik megbízhatóságával.

PÖTTINGER – A talajmûvelés gépei, a szálastakarmány betakarítás teljes gépsora – beleértve a kaszálékfelszedő kocsik vágómûvel szerelt változatait is – lézeres vágógéppel, új edző-eljárással gyártott és porszórásos technológiával felületkezelt gépei egy emberöltőnyi élettartammal.

HAUER – a rakodók etalonja – egyszerûen fel- és lekapcsolható traktorra szerelhető univerzális homlokrakodó, mellyel a mindennapi munkáját racionálisan és örömmel végezheti. Az osztrák szabadalom alapján gyártott rakodógém-rendszer a vezető számára a legoptimálisabb munkateljesítményt biztosítja, a hagyományos párhuzamvezérlésû rakodókhoz képest 30%-kal nagyobb teljesítménynövekedést értek el.

CONTSTAR permetezőgép – kiváló minőség, alacsony ár. Saját gyártású permetezőgépünk teljesen távvezérelt, hidraulikus emelésû és nyitású szórókerettel felszerelt. A gép Annovi Reverberi membránszivattyúval van ellátva, a permetlé-kör alapkivitelben kézi szabályozású.



Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Traktoros homlokrakodók

Traktoros homlokrakodók

Európában a mezőgazdasági rakodási munkák nagyobbik részét a traktoros homlokrakodók végzik. A családi kisgazdaságok szinte mindegyikében megtalálható...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!