Az Innova-Agro Kft. lett a közép-kelet európai régió legjobb Deutz-Fahr importõre 2006-ban

Agro Napló
Ez év május 8-án nagyszabású, bár nem szokatlan eseményre került sor az SDF csoport Deutz-Fahr traktorgyárában a németországi Leuingenben.

A cégcsoport közép-kelet európai importőrei és márkakereskedői gyûltek össze, hogy találkozzanak a vállalat vezetőségével, és meghallgassák a cég 2006-os eredményeiről szóló beszámolókat. A mintegy 150 meghívott résztvevővel zajlott rendezvényen a hangulat meglehetősen emelkedett volt, hiszen a beszámolók szerint a vállalatcsoport majd minden európai országban erősítette piaci pozícióját. Az SDF csoport a közelmúltat érintő talán legnagyobb stratégiai lépése volt, hogy meghatározó részesedést szerzett a Deutz Ag-ban, a Deutz motorokról méltán híres motorgyárban. Ennek a lépésnek köszönhetően a traktorgyár hozzáférése ehhez a kulcsfontosságú részegységhez garantálttá vált. A Deutz motorok a világ minden táján elismertek, és olyan széles körben használják fel őket, mint a mezőgazdasági gépgyártás, a hajógyártás, vagy akár a hadiipar.






 

A rendezvényen az eredeményekről szóló beszámolókat a cégcsoport új, alkaltrész- és kisgép értékesítésre vonatkozó programjának ismertetése követte, majd sor került a 2006-os év elismeréseinek átadására. Ennek az eseménynek magyar vonatkozása is volt, mivel az Innova-Agro Kft. tulajdonos-ügyvezetője, Guzsván László átvehette a „2006 közép-kelet európai értékesítési régió legjobb Deutz-Fahr importőre” címet. Az Innova-Agro Kft. 2006-ban jelentősen növelte a Deutz-Fahr traktorok eladási darabszámát és népszerûségét Magyarországon. A folyamat nem áll meg: 2006 csak az első nagy ugrás volt. Az idei évben a bajai cég a traktorok darabszámának növelése mellett jelentős lépést tett a Deutz-Fahr kombájnok elterjesztésében is. Ezeket az erőfeszítéseket és eredményeket honorálta az SDF cégcsoport ezzel az elismeréssel.

A jó hangulatú rendezvény gyárlátogatással zárult, melyen a résztvevők bepillantást nyerhettek a mintegy 20 hektáron elterülő gyár mûködésébe.




 



Innova-Agro Kft.

6500 Baja, Dózsa György út 306.

Telefon: 79/427-828, 79/427-699• Fax: 79/427-863

E-mail: info@innovaagro.hu 

www.innovaagro.hu

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Master Good megvásárolta a Ságát

A Master Good megvásárolta a Ságát

A magyar tulajdonban lévő Master Good Kft. megvásárolta az angol tulajdonú Sága Foods Zrt. részvényeinek 100 százalékát, a vételár kiegyenlítése januá...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!