2024. május 15. szerda Zsófia, Szonja

Kabai Táp Zrt.

Agro Napló
Túl van a 100 000. tonna takarmány gyártásán 2007-ben…  

 


 

Kaba település határában található a Kabai Táp- és Takarmányforgalmazó Zrt. Közvetlenül a 4-es számú főút mellett, szépen parkosított környezetben fekvő takarmánygyár európai színvonalon több, mint egy évtizede végzi tevékenységét.

A cég az elmúlt 13 évben magyar tulajdonú vállalatcsoporthoz tartozott, 2007 februártól a Cehave Landbouwbelang holland takarmánygyártó cégcsoport egyik leányvállalata lett. A Kabai Táp Zrt. feladata az intenzív és háztáji jellegû baromfi és sertés késztakarmányok gyártása és forgalmazása.

Az elmúlt évben 92 ezer tonnát gyártó üzem az ez évi fejlesztéseknek, és a termelők bizalmának köszönhetően, minden eddigi termelési csúcsát megdöntve december 1-jén legyártotta a 100 000. tonna takarmányát. Ünnepélyes keretek között december 3-án, a nagyhegyesi baromfitermelő, Pálfy István részére lett kiszállítva a 100 000. tonna baromfitáp.

Ez az eredmény a fiatal és fiatalos, magas szinten képzett dolgozóknak, a stabil pénzügyi és alapanyagháttérnek, a folyamatos termék- és technológiafejlesztésnek és a szolid árpolitikának köszönhető.

A versenyképesség megőrzése, a folyamatos bővülés alapelemei a cég mûködésének. A vevői elégedettség elérésének kötelező elemei közül legfontosabb az állandó és megbízható minőség, az értékarányos ár, a pontos szállítás.

A tulajdonos hosszú távú célja a gyártókapacitás folyamatos fejlesztése, melynek eredményeképpen 2010-re 150 ezer tonna kapacitásúvá kívánja fejleszteni a gyárat.

A Cehave cégcsoport a premix, prestarterek és specialitások piacán is képviselteti magát Magyarországon több, mint 10 éve, a Vitamex Kft. jóvoltából.

A Cehave stratégiája a meglévő partnerek megtartása mellett a további terjeszkedés és bővülés, célul tûzve ki a Nyugat-Magyarország késztáp piacaira való betörést és piacszerzést. Mindezt a legjobb minőségû termékekre, az előremutató kutatás-fejlesztési stratégiára, a megfelelő dolgozói gárda kiválasztására, és a partnerek részére történő kiváló szerviz alkalmazásával kívánja elérni.

További információkért kérjük látogasson el a honlapunkra: www.kabaitap.hu








4183 Kaba, Daróczi major Pf. 27.

Tel.: 54/461-110 • Fax: 54/523-033 • www.kabaitap.hu

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CUPIDO kan takarmánykeverék

CUPIDO kan takarmánykeverék

A kanok ivarérettségét a termékenyítésre alkalmas spermiumok megjelenése jelzi. Kizárólag csak egészséges, igényeinek megfelelően takarmányozott tenyé...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?