Tisztelt Partnereink és leendõ Partnereink!

Agro Napló
A BIOMIN Takarmányozási Kft. szeretettel meghívja Önöket 2008. április 25–27.-ig, a hódmezõvásárhelyi  XV. Alföldi Állattenyésztési és Mezõgazda Napok keretében felállított BIOMIN-sátrába.

Célunk a kiállítás ideje alatt, hogy egy kellemes játék keretében megismertessük partnereinkkel a Biomin® cég termékeit, valamint takarmányozási koncepcióját, vagyis azokat a lehetőségeket, amelyeket a mindennapi takarmányozási kérdések megválaszolására, a problémák megelőzésére és megoldására kínálunk.



A Biomin® cég olyan korszerû és hatékony termékek széles skáláját gyártja, amelyeket egy minden tekintetben rendkívüli egységbe, a Biomin® V.B.S.-be, azaz VarioBiotikus Szisztémába sorakoztatott fel. Ez a rendszer biztosítja a természetes takarmány adalékanyagok és kiegészítő takarmányok egyik leghatékonyabb és leggazdaságosabb kombinációját.

A Biomin® V.B.S. – mint természetes takarmányozási koncepció – segíti az üzemek speciális igényeinek figyelembevételével a takarmány adalékanyagok és kiegészítő takarmányok optimális kombinációjának megtalálását. A Biomin® V.B.S. alkalmazása a gyakorlatban hosszú távon védi a haszonállatok egészségét, fokozza teljesítményüket és minimalizálja a gazdaságok gyógyszer-felhasználását. Az egészség a legjobb hozamfokozó, ezért a legfőbb célunk az állataink ellenállóképességének és vitalitásának aktív erősítése a célirányos takarmányozás révén!

Az emésztőrendszer a legnagyobb felületû szervrendszer, ezért az immunrendszer legfontosabb eleme! Ha beteg, vagy nem mûködik megfelelően, akkor az egész szervezet beteg. Az emésztőrendszer egészségét sok faktoron keresztül támogathatjuk. A Biomin® V.B.S. növeli a takarmányozási eredetû emésztési problémákkal és teljesítmény-csökkenéssel szembeni biztonságot.

Ahogy a „Puzzle” is az elemeiből épül fel egy egésszé, úgy a V.B.S. elemeinek összakapcsolódása által biztosított egészség és magas teljesítmény biztosítja a gazdaságos termelést.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Márton-napi libakörkép

Márton-napi libakörkép

A múlt évi madárinfluenza miatti csökkenés után, 2021-ben nőtt a levágott víziszárnyasok száma, így – a novemberi Márton-napi lakomák elengedhetetlen...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?
AgroNapló  |  2024. május 17. 12:14