XVII. Farmer Expo

Agro Napló
A 17. Farmer Expo és 3. Hortico Szakkiállítások a bizalom – innováció – hatékonyság jegyében zajlottak; több, mint 300 kiállító 17892 m2-en mutatta be termékeit, szolgáltatásait.

A Szegána Kft. az innovatív termékpaletta bemutatásáért kapott különdíjat.

– Úgy gondolom, hogy cégünk sok olyan terméket, technológiát mutat be az ügyfeleknek, amely hatékonyan segíti munkájukat – nyilatkozta Nagy Miklós ügyvezető lapunknak.

– Termékpalettánkból a Bogballe mûtrágyaszórókat, a Caffini permetezőket, különösen a vegyszertakarékos ültetvény permetezőket emelném ki. A mûtrágyaszórók számítógépről vezérelhetőek, ezért nagyon precíz munkát végeznek.

Újdonságként mutattuk be a McCormick teleszkópos rakodókat, és a Laverda kombájnokat. Bemutattuk az LCS 296-ost, melynek különlegessége, hogy hegyi, illetve lejtős területre való munkavégzésre kiválóan alkalmas.

A kiállítással kapcsolatban Nagy Miklós elmondta, a kiállítói terület csökkenése megállt, és a kiállítók színvonalasabban jelentek meg, mint korábban.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
EuroTier 2018

EuroTier 2018

Az EuroTier 2018 állattenyésztési szakkiállítást november 13–16. között rendezték meg Hannoverben, amelynek fókuszában az idei évben a digitalizáció á...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?
AgroNapló  |  2024. május 21. 05:58