2024. május 14. kedd Bonifác

Nagy teljesítményû gabonavetõgépet keres?

Agro Napló
A gép neve: ACCORD DG

 

A nagygazdaságok folyamatosan növekvő igénye – a nagy területteljesítményû gabonavetőgépek iránt – adta az ötletet az ACCORD DG gabonavetőgép kifejlesztésére. A termesztés-technológiától függően mind szármaradványos (mulcs) –, mind hagyományos szántott-előkészített – talajba történő vetésre is kiválóan használható. A 6000 literes magtartállyal és a 15 méteres munkaszélességgel az ACCORD DG több, mint 14 ha/h teljesítményre is képes. Az új ACCORD DG vetőgép kombinációt nagyon egyszerû üzemeltetni, különösen forduláskor és közúti közlekedés alkalmával. A nagyméretû kerekek (800/45 × 26.5) biztosítják a munkagépnek az alacsony talajnyomást és a biztonságos és stabil közlekedést. A magadagoló egység mechanikus, vagy elektromos hajtású is lehet különböző kiegészítő funkciókkal.

Az opcionális tételek széles választékában megtalálható a traktor hidraulika rendszerétől függetlenül mûködő saját hidraulikus rendszer, ami a ventilátort hajtja, valamint a csoroszlyasín előtt elhelyezkedő crossboard simító, amely teljesen egyedülálló ebben a kategóriában. Az új ACCORD DG 9, 12, és 15 méteres munkaszélességben rendelhető.

A szabadalmaztatott csoroszlyasín-emelő hidraulika rendszer mindig optimális csoroszlyanyomás beállítást garantál az üzemeltetőnek. A csoroszlyanyomás a traktorkabinból állítható vetés közben. Forduláskor a oldalsó szárnyrészeken a csoroszlyanyomás lecsökken, a felesleges túlterhelés elkerülése érdekében. Az optimális csoroszlyanyomás és vetésmélység beállítását – a szárnyrészeken elhelyezett – ballonos kerekek biztosítják.

Kérésre az ACCORD DG vetőgép ISOBUS kompatibilis elektromos hajtással is szerelhető a DIN 11783-as szabványnak megfelelően.

Az új CX-Ultra tárcsás csoroszlya előnyei:

• acél tárcsa és az önbeálló, rugalmas, mûanyag tisztítótárcsa szabadalmaztatott kombinációja,

• a nagy átmérőjû, csipkés síktárcsa szöge, mindig optimális vetésmélységet biztosít az összes növény számára,

• eltömődés-mentes üzemelés a csoroszlyatartó kar magas pozíciójának köszönhetően,

• központilag, hidraulikusan állítható vetésmélység (DG 9000 és 12000).



Kverneland Group Hungária Kft.

HU-5008 Szolnok, Karinthy út 63.

Telefon: +36-56/527-010

Fax: +36-56 /240-380

Email: info@kvernelandgroup.hu

www.kvernelandgroup.com/hu

 


 




Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Aprómag vetése

Aprómag vetése

Megjöttek az esős napok is így Medárd táján. Egyre többször találkozunk különböző fórumokon repcevetőmag-reklámmal. Így hát eljött az ideje a repce ve...

Mivel, mit és hogyan

Mivel, mit és hogyan

A tavaszi munkálatok elindultak. A műtrágyázás az eső előtt nagy ütemben folyik, így a vetések hengerezése, gyomfésűzése is. A szántott földeket simít...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?