Fiatal pályázatot nyert gazdálkodók

Agro Napló
A Contstar Hungary Kft., mint a magyar mezõgazdaság egyik kiemelkedõ gépkereskedelmi cégeként és SAME traktorok egyedüli magyar márkaképviselõjeként a vevõi megelégedettséget tartjuk mindenekelõtt szem elõtt. Gondosan alakítottuk ki termékkínálatunkat, hogy a legjobb minõséget a legjobb ár-érték aránnyal tudjuk ötvözni. Bõséges modellválasztékot biztosítunk ügyfeleink egyedi igényeinek kielégítésére.  

 


 


 

 

Kínálatunkból kiemeljük a SAME traktorokat, melyek világszínvonalú márkát képviselnek kiemelkedő megbízhatósággal, teljesítménnyel és újításokkal, illetve a Pöttinger, Lemken, Hauer termékeket, OMA és ORSI munkagépeket, PRONAR pótkocsikat, Matermacc vetőgépeket is.



Területi lefedettséget, mely a vevőink teljes körû kiszolgálását biztosította, eddig 8 telephely látta el Nyíregyházán, Berettyóújfalun, Szabadbattyányon, Hódmezővásárhelyen, Szolnokon, Dunaföldváron, Kisbéren és Kaposváron.



Az észak-nyugati régióban nyitottuk meg legújabb telephelyünket, Pápán. A 83-as főút pápai elkerülőjének első bevezetőjén a Külső Győri út 15-ben 5300 m²-es területen fekszik. Az épület 464 m²-es, s közel 2500 m²-en géppark van kialakítva. Az újonnan megnyitott telephelyen a Contstar Kft. kínálatában szereplő összes termékcsalád megvásárolható és megrendelhető. Mûszaki vizsgáztatásra felkészítést, hidraulika tömlőgyártást és kardántengely javítást vállalunk. Emellett szervizszolgálatunk márkafüggetlen szakszervizként is üzemel.

Figyelmükbe ajánljuk, a cégünk kizárólagos forgalmazója Magyarországon a SAME traktorcsaládnak.



Világszínvonlaú traktorokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére, melyek teljes mértékben kielégítik a korszerû és gazdaságos munkavégzés minden igényét. A SAME traktorcsalád választéka alkalmas a szántóföldi növénytermesztés, állattenyésztés, vadgazdálkodás, kertészeti, szőlészeti és gyümölcstermesztési kultúráknál használatos erőgépekkel szemben támasztott követelmények kielégítésére.



Professzionális szőlő- és gyümölcstermesztésben, valamint a speciális kultúrákban tovább nőnek a technikai követelmények, ide tartozik például az üzemórák számának növekedése, illetve az idő- és költségtakarékos munkakombinációk felhasználása. Ideszámít a kiemelkedő utazó- és munkavégzési komfort éppúgy, mint a sokoldalú teljesítőképes hidraulikus berendezések.



Az azonos kategóriájú traktortípusokkal felveszik a versenyt a rendkívüli üzemanyag-takarékos üzemû motorokkal, melyek még szélsőséges üzemi körülmények között is alkalmasak a biodízel program keretében előállított olajos felhasználásra.



A SAME Dorado S kifejezetten a szőlészeti munkálatokra lett kifejlesztve. A 60 fokos kormányzási szögnek köszönhetően gyors és könnyû manőverezést eredményez. Az Euro II motorok biztosítják a helytállást még a legerőigényesebb területeken is.



Az új SAME Solaris kapacitása meglehetősen meghaladja a vele azonos kategóriájú traktorokét. A Solaris összpontosít minden technológiát a speciális munkálatokhoz a kis termőföldeken. A vízhûtéses 4 hengeres Mitsubishi motor a Solaris 35, 45 és 55-ben az EURO III-as szabványnak megfelelő.



A Diamond 270-es modellekben a Deutz Euro II motor 6 hengeres, 24 szelepes, közbenső hûtéses, turbómeghajtásos, elektronikus motorvezérlésû, külső kipufogógáz visszakeringetésû rendszerrel készül, melyet kifejezetten mezőgazdasági használatra fejlesztettek ki, lehetővé téve ezzel a magas fokú hatékonyság és alacsony üzemanyag-fogyasztás kombinációját.



Az Explorer modellek 4 hengeres Deutz Euro II motorral készülnek, amely a magas hatékonyság és alacsony üzemanyag-fogyasztás kombinációját ötvözik. Az első osztályú, minőségi alapanyagoknak köszönhetően a motor alkalmas a biodízel akár 100%-os hasznosítására. A 4038 cc, az innovatív befecskendező rendszer és a turbófeltöltő lehetővé teszi a jelentősen nagy erőkifejtést és forgatónyomatékot különféle sebességfokozatoknál. Végül, de nem utolsósorban a 160 literes tank lehetővé teszi a folyamatos munkavégzést anélkül, hogy a tankolás miatt megállásra kényszerülnénk.

 


 

 




Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Megszülettek az első LEADER döntések

Megszülettek az első LEADER döntések

Több mint 350 kérelem támogatásáról született döntés első körben a LEADER Program helyi fejlesztéseket támogató pályázatai esetében – adta hírül a sza...

Módosult az erdősítési pályázat

Módosult az erdősítési pályázat

2019. március 21-én a Széchenyi2020 honlapon megjelent tájékoztatás szerint változott a VP5- 8.1.1-16. kódszámú „Erdősítés támogatása” elnevezésű felh...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!