A maradandó minõség

Agro Napló
A BRUCHA GmbH.-t 1948-ban alapította a Brucha család az alsó-ausztriai Michelhausenben, és még ma is tiszta családi vállalkozásként mûködik. Mára már mintegy 80 000 m² gyártófelületen több, mint 500 munkatárs dolgozik a hûtõ- és fagyasztó terek, az ipari és mezõgazdasági csarnokok építésénél használatos minõségi BRUCHA szendvicspanel, valamint hûtõkamrák és hûtõtéri ajtók gyártásában.



A kitûzött cél mindig is az volt, hogy megbízható, együttmûködő és előre tekintő partnerré váljon ügyfelei számára. A 60 éves tevékenység során mindig nagy hangsúlyt fektetett cégünk új technológiák alkalmazására. Az utóbbi években a gyártási alapterület is több, mint kétszeresére növekedett.



A tervező építészekkel, állami bevizsgáló hatóságokkal, szerelőcégekkel és az építőiparral folyatatott intenzív együttmûködésnek köszönhetően a BRUCHA panel az átfogó rendszertartozékokkal együtt egy könnyen kezelhető megbízható tartós szerkezeti egységgé vált. Tető-, oldalfal-, illetve homlokzati paneljeink magas fokú tervezői szabadságot és szinte korlátlan színkialakítási lehetőséget biztosítanak, optimális feltételeket teremtenek a legmagasabb igényeket is kielégítő építészeti munkák számára és minden mûszaki követelménynek megfelelnek optimális hővédelem, robosztusság és hosszú élettartam mellett. A panelek kőzetgyapot-, polyuretán-, illetve „pírhab” szigetelőmagos kivitelben 13-féle szigetelési vastagsággal, 5 különböző felületi profillal kerülnek gyártásra. Hûtőkamra- és ipari ajtóink a gyártási technológiának köszönhetően magas szintû terhelésnek is tökéletesen ellenállnak és hosszú élettartamot szavatolnak.



A szendvicspaneles építési mód hasznosítása immár szinte korlátlan: hûtőházak, mélyhûtő házak, raktárak, istállók, mini húskombinátok, lovardák, raktár- és gyártócsarnokok, mûhelyek, gépszínek, igazgatósági épületek, kiállítási csarnokok, logisztikai központok, szemétégetőmû-vek, repülőterek és számos egyéb terület…



A panelrendszer egy különösen gyors, egyszerû és gazdaságos szerelésre nyújt lehetőséget. Az esetleges későbbi bővítéseket és átalakításokat is nagymértékben megkönnyíti, ezen kívül például különösen alkalmas régi, nem szigetelt tetők, épületek felújítására, szigetelésére avagy teljes kiváltására is.

 

Remélhetőleg felkeltettük érdeklődését termékeink iránt. Ha megadja címét, katalógusunkat elküldjük Önnek, vagy utánanézhet termékeinknek a www.brucha.com internetes oldalon. Egy személyes találkozó keretén belül  magyarországi munkatársunk szívesen tart Önöknek bővebb tájékoztatót, ahol felmerülő kérdéseire is válaszol, valamint személyre szabott megoldási lehetőséget ajánl (70/211-0661).

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
The agrirouter changes the situation

The agrirouter changes the situation

The solution to a core problem in agriculture has been online since February 2019 and the number of users is growing steadily: the web-based data exch...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!