2024. június 25. kedd Vilmos

iF product design award díjas az AXION 800-as (x)

Agro Napló
A CLAAS gépek nem csak teljesítményükkel nyűgöznek le minket, de látványnak sem „utolsók”. És különösen igaz ez az AXION 800-as traktorcsalád, a JAGUAR 800-as silózók és a SCORPION 9055-7044 teleszkópos rakodók megjelenésre, mivel mindhárom sorozatot a neves iF design award címmel tüntették ki. 

55 országból 4615 pályázat érkezett, amelyből a szakmai zsűri 1220 terméket díjazott, köztük a legjobb 50-et iF gold award díjjal.  A bizottság zárt ajtók mögött vizsgálta és elemezte számos tekintetben a termékeket, ahol többek között a minőségi megjelenés, a feldolgozás és a funkcionalitás mellett a környezetvédelem, a biztonság és az innováció tartoztak a kiemelt kritériumok közé.

Az AXION 800-as traktorcsalád, amely elnyerte már az „Év Gépe 2014“ és az „Év Traktora 2014“ elismerő címeket immár az automobil kategória iF design aranyérmét is magáénak tudhatja impozáns megjelenésének köszönhetően.

 „Az AXION 800-as megjelenése a motorháztető nagy levegőbeszívó felületeinek köszönhetően tűnik ki. Az optimális súlyelosztás pedig növeli az erőgép teljesítményének hatékonyságát. A fülke előrébb került elhelyezésre, nagyobb és szélesebb is lett, így nagyobb mozgásteret és jobb áttekinthetőséget kínál kezelőjének. A traktor erőteljes és dinamikus megjelenést sugároz, ezáltal tökéletesen illik a CLAAS traktor-koncepciójához” – mondta  Paul Budde, ipari tervező, aki az elmúlt 31 évben sikeresen dolgozott együtt a CLAAS-szal.


Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Íme a 2021-es év traktorai!

Íme a 2021-es év traktorai!

Idén először teljesen az online térbe költözött az Év Traktora díjak átadása. A december 18-i eseményen a Massey Ferguson, a Valtra, a Fendt, és a CLA...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?