Innovatív, üzemtakarékos kiegészítõ berendezések továbbra is a Deraland Kft.-tõl

Agro Napló
Tisztelt Gazdálkodók! A Deraland Kft. alakulása óta arra törekszik, hogy fejlett, a termelési-, és üzemeltetési költségek csökkentéséhez nagyban hozzájáruló erõgép-kiegészítõ berendezéseket kínáljon a mezõgazdasági termelõ szervezetek, ill. magángazdálkodók számára.  



Az elmúlt években számos szakmai és PR cikk megjelentetésével szándékoztuk felhívni az érintettek figyelmét az erőgépeikben rejlő kiaknázatlan lehetőségekre. Úgy látjuk, nem hiábavalók ezen erőfeszítéseink, ugyanis partnereink mára már számos erőgépen alkalmazzák sikerrel berendezéseinket. Azoknak, akik még nem is ismerik ezeket, lássuk az alábbi rövid felsorolást:

• ZUIDBERG mellső hárompont füg-gesztés és TLT hajtómûvek,

• ÅLÖ QUICKE traktoros homlokrakodók,

• CLEANFIX tisztító ventilátorok,

• PTG gumiabroncs nyomásszabályozó rendszerek,

• BEMA seprûgépek és tolólapok,

• SCHARMÜLLER vonóbekötés rendszerek traktorokhoz és vontatmányokhoz.



A fent felsorolt gyártmányok közül számos ismert termék van, amelyek régóta fémjelzik termékpalettánkat. Az ÁLÖ QUICKE traktoros homlokrakodók egy újdonságáról olvashatnak az alábbiakban.



A QUICKE traktoros homlokrakodók minőségüknek és technikai megoldásaiknak köszönhetően mára közkedvelt kiegészítő eszközzé vált a magyar gazdák körében. Annak érdekében, hogy a rakodási munkák még könnyebben folyhassanak, a Quicke egy különleges rendszert fejlesztett ki:

ESV – a rendszer, amely számos rakodógépes feladathoz illeszkedik.



Az ESV rendszer mûködtetése során lehetősége nyílik a gépkezelőnek az eszközmozgató munkahengereket időszakosan úszó helyzetbe kapcsolni, ezáltal számos rakodási feladat során könnyítheti meg a munkamenetet. Néhány példa a teljesség igénye nélkül.





Ömlesztett áru rakodása



Amint a gépkezelő a vezérlőkart ürítési, vagy merítési helyzetben tartva az ESV vezérlést többször egymás után mûködteti, ezáltal a kanál rázó lengéseit idézheti elő. (1. ábra)

 


 



Tapadós, ömlesztett anyagok esetében így lehetővé válik a feltapadt anyagrészek eltávolítása.





Bálarakodási feladatok



A bálák szállítójármûre, vagy kazalba rakása során a szabály szerint a bálákat szorosan egymás mellé kell rakodni, hogy jól illeszkedjenek egymáshoz.

A bálatüske kihúzása során a gépkezelő röviden aktiválja az ESV rendszert, így a tüskéket könnyedén, a bála kimozdítása nélkül tudja kihúzni a bálából! (2. ábra)

 


 





Amennyiben a fenti rövid tájékoztató felkeltette érdeklődését termékeink iránt, kérem keressen bennünket, hogy segíthessünk a gazdálkodás hatékonyabbá tételében. Keresse termékeinket a nagyobb traktorkereskedő cégeknél, ill. várjuk közvetlen érdeklődését.



Dér Attila, Deraland Kft.


Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Megszülettek az első LEADER döntések

Megszülettek az első LEADER döntések

Több mint 350 kérelem támogatásáról született döntés első körben a LEADER Program helyi fejlesztéseket támogató pályázatai esetében – adta hírül a sza...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?
AgroNapló  |  2024. május 17. 10:03