2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Támogatási elõleg kérhetõ a fejlesztésekhez

Agro Napló
Az MVH legfrissebb közlése szerint 20 százalékos támogatási elõleg kérhetõ az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program egyes intézkedései keretében támogatott projektek hatékonyabb, zökkenõmentesebb megvalósításához.  





Támogatási előleget kérhetnek mindazok, akik a mezőgazdasági üzemek versenyképességének javítása érdekében az állattartó telepek és a kertészetek korszerûsítéséhez nyertek uniós támogatást, illetve az öntözés, a melioráció és a területi vízgazdálkodás korszerûsítéséhez, valamint a növénytermesztési létesítmények fejlesztéséhez, továbbá a mezőgazdasági termékek értéknöveléséhez kaptak uniós forrásokat az ÚMVP keretében az MVH-tól.



A kedvezményezettek május 12-ig nyújthatják be igényüket az MVH-hoz postai úton. A támogatási előleg felhasználásával – amennyiben azt megkapják – legkésőbb ez év december 15-ig el kell számolniuk a gazdálkodóknak.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Az agrárgarancia segíti a pályázókat

Az agrárgarancia segíti a pályázókat

Az agrárium beruházásainak ösztönzésére jelentős források állnak rendelkezésre, de a támogatásokat kiegészítő finanszírozás is kulcsszerepet játszik a...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!