Megérkezett hazánkba az EURALIS

Agro Napló
A francia EURALIS SEMENCES csoport legújabb saját leányvállalataként, régi-új márka képviseletét látja el a 2009. november elején elindult EURALIS VETÕMAG Kft.  


 

Az európai piacokon a kukorica, napraforgó és repce vetőmagok szegmensében vezető szereppel bíró EURALIS már 10 éve jelen van Magyarországon a jól ismert RUSTICA márkanévvel.

A 106 millió EUR éves forgalmat bonyolító francia anyavállalat magas szintû genetikai háttérrel dolgozó nemesítő csapata kiváló és közkedvelt fajták sorával igyekszik segíteni annak a több mint 300 000 farmernek, akik az EURALIS vetőmagjait választja, legyen szó kukorica, repce, szója vagy cirok növényfajokról.

A tudatos és piacorientált szelekciós munkának köszönhetően a napraforgó esetében az EURALIS GROUP részesedése 16%, mely komoly hányadnak tekinthető európai szinten.





A hazánkban egy évtizede ismert RUSTICA márkanév bevezetését követően az előbb ismertetett háttérrel indította el saját brand égisze alatt kereskedelmi cégét az EURALIS csoport. Az EURALIS VETŐMAG Kft a már jól ismert növényfajok újabb kínálatával segíti a magyar gazdákat. Fontos megjegyezni, hogy a szója esetében fontos partner, a Summit-Agro Kft szolgálja ki a tisztelt vetőmagfelhasználókat.





Az EURALIS VETŐMAG Kft célul tûzte ki azt, hogy a gazdák partnereként szolgálhassa a magyar mezőgazdaságot és kínálatával hozzájárulhasson a növénytermesztők sikereihez.

E cél eléréséhez a magyar EURALIS szorosabb együttmûködést tervez viszonteladóival annak érdekében, hogy a kutatási programokból kiválasztott újabb és újabb EURALIS hibridek mielőbb megérkezhessenek a hazai gazdálkodókhoz, így téve széleskörûen elérhetővé a sokoldalú növényfajokat.



Euralis Vetőmag Kft. • Bp 1118, Rétköz u. 5.

Tel.: 883-8884 • Mobil: +36-20/468-5184

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
HIKARI – a hatékony deszikkáló szer!

HIKARI – a hatékony deszikkáló szer!

A szántóföldi növénytermesztés során az utolsó növényvédelmi beavatkozás a deszikkálás, amely elsősorban a napraforgónál és az őszi káposztarepcénél,...

Belső erőket mozgósított az RAGT

Belső erőket mozgósított az RAGT

Több mint negyven év szakmában eltöltött idő, ebből 14 év RAGT-nál betöltött országvezetői státusz után Lonsták János nyugdíjba vonul. A szakember nev...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?