2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Minõségi ketrecek az árutojás termelésben

Agro Napló
A Tart-Tech Kft. az európai állatjóléti elõírások és a hazai termelõi igények mind hatékonyabb kielégítése érdekében 2006-tól látja el a Victorsson svéd ketrecgyártó cég magyarországi képviseletét.

 

A skandináv gyártó több, mint 30 éves szakmai tapasztalata egy jól átgondolt, gondosan megtervezett és körültekintően kivitelezett tojóketrec rendszer létrehozását eredményezte. A Svéd Királyi Mezőgazdasági és Erdészeti Akadémiával közösen kifejlesztett ún. feljavított tojóketrecből 1996 óta közel 2 millió férőhelyet értékesítettek.



A hosszú élettartam az alkalmazott anyagok kiváló minőségének és a szerkezeti kialakítások egyszerûségének hozadéka. A moduláris felépítés alacsony telepítési költséget eredményez. A ketrec rendszerek többféle férőhely változatban állnak rendelkezésre, egymásra és egymás mellé telepíthetők. Alkalmazásukkal megvalósul a kitûnő állatjóléttel párosuló költséghatékony árutojás termelés.



A piaci igényekhez igazodva az idei évtől a Tart-Tech Kft. is megkezdi saját fejlesztésû és gyártású alternatív árutojás termelő tojótyúk-tartási rendszerek értékesítését. A tojóketrecekhez képest alacsonyabb beruházási összeg igényû mélyalmos vagy egyéb verandás tartási módok az alacsonyabb állatlétszámmal gazdálkodó termelők részére jelenthetnek az európai állatjóléti előírásoknak is messzemenően megfelelő optimális megoldást.



A fent vázolt tartási módok bármelyikével kapcsolatban készséggel állunk továbbra is meglévő és leendő partnereink szolgálatára.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!