Hírmix Február

Agro Napló
AGRO NAPLÓ különdíj
a 2013. évi Kukorica Termésversenyen Trimble Platina DIECI teleszkópos rakodók
a VERBIS Kft. kínálatában

AGRO NAPLÓ különdíj
a 2013. évi Kukorica Termésversenyen

Az Agro Napló 2013-ban is különdíjat ajánlott fel a Kukorica termésversenyre. Minden évben egy újonnan induló sorozata kapcsán díjazza a legeredményesebb versenyzőt. Ez alkalommal a 2014-ben induló Környező országok mezőgazdasága című új sorozatának hangot adva, a legeredményesebb határon túli versenyzőt jutalmazta. 

Borsos Csaba 39 éves adorjáni gazdálkodó az Agro Napló különdíja mellett a Szerbia-Vajdaság Régió I., a Kárpát medencei Nagydíj II. és az Öntözéses kategória III. helyezettjeként vehetett át további díjakat.

Gratulálunk!


Trimble Platina

Megtisztelő kitüntetést vehetett át az Agromatic Automatizálási Kft. 2014 januárban a Trimble Mezőgazdasági Üzletágának Denverben megrendezésre került éves viszonteladói találkozóján. A 2013-ban végzett munkájuk eredményeképpen a hazai Trimble forgalmazó Platina díjat kapott. A szűk körbe olyan viszonteladók tartoznak, akik a termékek értékesítése mellett magas szintű ügyfélkezelést is nyújtanak. Az Agromatic Automatizálási Kft. büszke arra, hogy 2012 után a 2013-as évben is megkaphatta ezt a díjat. Két ilyen elismerés után pedig nem jöhet más csak a kemény munka 2014-ben is, hogy továbbra is a felmerülő igényekre a legjobb megoldásokat szállíthassák.


DIECI teleszkópos rakodók
a VERBIS Kft. kínálatában

A Dieci S.r.l. 1962 óta gyárt önjáró betonmixereket és 1983 óta – Európában elsőként – teleszkópos rakodókat. Gépeiket a magas műszaki színvonal, a megbízhatóság és az egyszerű üzemeltetés jellemzi. A gyár a kiváló minőségű mezőgazdasági és építőipari gépek folyamatos fejlesztése mellett nagy hangsúlyt fektet a magas színvonalú szervizháttérre és az alkatrészellátásra. Ezért kézenfekvő lehetőség volt számukra, hogy 2014-től termékeik magyarországi képviseletére a Verbis Kft.-vel disztribútori szerződést kössenek. A gépértékesítésen túl a Verbis Kft. biztosítja a szervizhátteret, a folyamatos és gyors alkatrész-
ellátást. Az olasz gyártó teleszkópos rakodói a mezőgazdasági vállalkozások alapgépeivé váltak, valamint széles körben használhatóak az építőipari munkák alkalmával.


Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Így védheti meg a földjét

Így védheti meg a földjét

A talajt kímélő megoldások biztosíthatják a gazdálkodók számára a gazdaságos ugyanakkor környezetet óvó lehetőségeket, a talajok, ezáltal a víz és a t...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!