A fejlõdés útja

Agro Napló
Az OMIKRON Kft. 1990. november 22-én lett alapítva gépgyártási fõ tevékenységi körrel. A társaság talajmûvelõ gépgyártásban elért eredményeit a termékskála folyamatos fejlesztésének, az erõteljes marketing tevékenységének és nyereség visszaforgatásának köszönhetõen a mai napra egy országos és szûkebb nemzetközi (Horvátország, Szlovákia, Románia) hírnév elérését tette lehetõvé.  


Gépeink saját fejlesztésûek, melyekkel 80 LE-től 250 LE-ig a legszélesebb igényeket ki tudjuk elégíteni, figyelembe véve a korszerû talajmûvelési technológia energiatakarékos, környezetkímélő elvárásait.



Bizonyos termékcsoportban az FVM Mûszaki Intézet adatai alapján piacvezető a vállalkozás. Nagykereskedelmünk országos lefedettségû kereskedő partnereink által. IKR Zrt. Bábolna, KITE Zrt. Nádudvar, Axiál Kft. Baja stb.

 






Alkatrész beszerzéseinket az Európai Unión belüli legnevesebb gyártóktól szállítjuk. (Bellota Spanyolország: tárcsalap és egyéb kapák, Gaspardo Olaszország: mûtrágya adagoló).



Az OMIKRON Kft. széles termékskálája lehetőséget ad a gazdálkodók számára technológiájuk szerinti kedvező választásra. Termékcsaládok folyamatos fejlesztése biztosítja a korhoz, körülményekhez, időjárási tényezőkhöz, birtokméretekhez történő választási lehetőséget.

 




Az OMIKRON KFT. minden évben számos rendezvényen vesz részt, mint például a Budapesten megrendezésre kerülő AgroMashexpo Kiállítás, a bábolnai Nemzetközi Kiállítás és Vásár. 2010-ben először vett részt a cég nemzetközi kiállításokon, így ott voltunk a nyitrai kiállításon valamint a brnoi TechAgro Kiállításon is. Ez utóbbin a cég egy 600 kg-os mûtrágyaszóróval szerelt kultivátort, Cambridge hengert, váltvaforgató ekét, illetve egy nehéztárcsát mutatott be az érdeklődőknek. Számos pozitív visszajelzés jött a gépek technológiai fejlettségére, illetve az ár-érték arány meghatározására vonatkozólag. Külön, nem várt öröm számunkra, hogy ezen a kiállításon, (annak ellenére, hogy első alkalommal volt jelen az OMIKRON) megrendelést is kaptunk, illetve külföldi kereskedő partnerekkel is felvettük a kapcsolatot.





Sok új élménnyel és tapasztalattal tértünk vissza, hogy ezeket is kamatoztatva az Önök igényeinek legjobb és legkorszerûbb gépeket tudjuk biztosítani. Biztosak vagyunk abban, hogy az OMIKRON szlogene nem csak egy mondat, hanem tükrözi a cég arculatát.

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?