A Szakma Napja

Agro Napló
A Bábolna -Takarmány nagysikerû partnertalálkozója. A PR úgy tartja: rendezvényed legyen vonzó, egyedi, különleges, „meghökkentõ”; sok mindent szervezhetsz, csak azt nem, amit mások.  

A Bonafarm Bábolna-Takarmány szeptember 16-án rendezett partnertalálkozójának szervezői úgy tûnik megfogadták ezt a tanácsot.



Rendezvényük vonzó volt. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a kultúrált körülményeket biztosító Sarlóspuszta Club Hotelbe közel 300 partnerük jött el az ígéretes programra.



Rendezvényük egyedi volt, mert róluk, közös dolgaikról volt szó. Az egybegyûltek tájékoztatást kaptak a cég ígéretes tevékenységéről és a soron lévő terveikről, feladataikról (Kádár Péter igazgató).



Gyakorlati értékû, jó példát kaphattunk arra, hogy a genetikai törvények megtartásával világszínvonalú sertéstelep mûködik Dalmandon (Nagy Tibor sertés-ágazatvezető).



Tudományos alaposságú gyakorlati tanácsokat hallottak az egybegyûltek a mikrobiológia világából. Megtudhatták milyen lehetőségek vannak a mikrotoxinok okozta toxikus hatások mérséklésére (Dr. Mézes Miklós egyetemi tanár). A partnerek újfent tapasztalhatták, hogy a Bonafarm-Bábolna Takarmánynak igen sikeres az innovációs tevékenysége (Dr. Fábián János kutatás-fejlesztési vezető).

 

 


 





Rendezvényük különleges – első hallásra – „meghökkentő” volt. Vajon mit ajánlhat a takarmányozás világában jártas szakembereknek dr. Kemény Dénes a háromszoros olimpiai bajnok vízilabda válogatott szövetségi kapitánya és Vitray Tamás kettős a sport világából vett tapasztalataival, az üzleti világban dolgozóknak. Kiderült: igenis van kapcsolódási pont. A sikerhez kell egy összekovácsolt csapat, bár igaz hogy a szereplők sokszínûségéből, eltérő egyéniségéből fakadóan ez a csapatépítés egyáltalán nem könnyû feladat.



A vastaps jelezte, hogy a különleges előadás óriási sikert aratott. Érdemes volt eljönni, ismét értékes munícióval távozhattunk – összegezték véleményüket a partnertalálkozó résztvevői. Jövőre? A tervek szerint folytatják. Ám a mérce magasra került.



www.agronaplo.hu/videok/172



Fehér Károly – Wellesz Tibor

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Indul a második Nagy Diák Agrárteszt!

Indul a második Nagy Diák Agrárteszt!

A közhiedelemmel ellentétben már nem puttonyos szőlőszedők és sáros gumicsizmák jelentik a mezőgazdaságot. Az agrárterület is felzárkózott a high-tech...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?
AgroNapló  |  2024. május 10. 11:02