Harc az energiáért

Agro Napló
Manapság az energiaárak szárnyalását tapasztalhatjuk. Elég csak a benzinárra vagy a földgáz árára tekinteni. A jelenlegi közel-keleti helyzet csak fokozza ezt az állapotot. A globális kereslet lassan meghaladja a fosszilis energia kínálatot, az árak tovább emelkednek, harcolunk az energiahordozókért, miközben hazánk jelentõs biomassza potenciállal rendelkezik.  

Az energia, a háztartások, cégek, állami intézmények fenntartási költségeinek legjelentősebb részét teszi ki. Ha itt egy korszerû, helyi alapanyagokra épülő, faapríték, pellet, vagy Agro pellet kazánrendszer kerül elhelyezésre, óriási energiaköltség megtakarítás érhető el.

 


 

 

Miért fizetne egyre többet az energiahordozókért, ha egy egyszeri beruházással drasztikusan minimalizálhatja mûködési költségeit. Több tízezres referenciapontunk van világszerte, de már Magyarországon is számos megtekinthető beruházással rendelkezünk, az egészségügyi intézményektől, az iskolákon át a terményszárítóktól az üzemcsarnokokig. Teljes körû szolgáltatással állunk rendelkezésükre a tervezés, kivitelezés, pályázat lebonyolítása mellett akár finanszírozóként is. Ha megújuló energiára vált, akkor velünk tegye, aki legmagasabb technológiai, fejlesztői háttérrel rendelkezik, és valóban mintaszerûen mûködő rendszereket építünk, legyen az 6 kW vagy akár 12 MW.

 


 

 





Talán érdemes lenne elgondolkodnunk, ha a Világ legnagyobb kőolajtartalékaival rendelkező országok az alternatív energiába fektetnek, érdemes e nekünk is.



Tisztelettel:

Hargassner Magyarország

Kőnigsfelder Ferenc

+36-30/916-6890

info@hargassner.hu

www.hargassner.hu

www.hargassner.at


Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?