2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Bábolna Takarmány Derby

Agro Napló
Termelési különdíj: hivatalos takarmányozó


Ebben az évben cégünk nagyobb hangsúlyt fektetett a támogatásra, szponzorációra. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy a kiállításon felvezetett szarvasmarha és lóállományának a Bábolna Takarmány biztosította a kiváló minőségû takarmányokat.



Másik fontos megjelenésünk a Bábolna Takarmány Derby volt, amelynek névadójaként kiemelten támogattuk a versenyen megjelent díjugratókat. A Derbyt sajnos a vasárnapi eső elmosta, de a délután megtartott bemutató versenyt hasonló mértékben támogatta cégünk.



A díjazottak között 400 ezer Ft pénzjutalom került kiosztásra, melyet a Mythos Világbajnok Lótakarmányainkkal, ill. Bábolna-Mena lótakarmányainkkal egészítettünk ki.



A kiállítás szombati díjátadó ünnepségén cégünk is képviseltette magát, partnerünk, a Mezőhegyesi Ménesbirtok Zrt. Termelési Különdíjunkat vehette át. Most már hagyományosan, minden évben jutalmazzuk legjobban teljesítő partnerünket. A Mezőhegyesi Ménesbirtok egyébként a tenyészbemutatókon is kiemelkedő eredményeket ért el állataival.



A pénteki, ill. szombati napokon partnereinket tisztelettel vártuk Bábolna sátrunkhoz, ahol hangulatos bográcsozás mellett kötetlenül beszélgethettünk.




Miskucza Péter a Mezőhegyesi Ménesbirtok Zrt.

termelési igazgatója vette át a különdíjat
Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!