2024. május 8. szerda Mihály

A párizsi Sima a jövõrõl szólt

Agro Napló
A Kverneland Group Hungaria Kft. termékmenedzsere, Nagy Nándor a Promosalons és az Agro Napló biztosította lehetõségrõl, a Sima kiállításon való részvételrõl mesélve számolt be a nagyszabású programról. A méretében is impozáns rendezvény bemutatóinál megfigyelhetõ volt az is, hogy a francia mezõgazdaság – ahol a magyarországitól eltérõ táblaméreteken gazdálkodnak – mennyiben használ más eszközöket.


Az új technológiák sorában joggal lehet büszke a Kverneland az ezüstéremre, amelyet az IsoMatch Tellus innovációs elismeréseként érdemeltek ki. A kiállításon a teljes Isobus-parkkal képviselték a jövő mûszaki színvonalát. S bár a robbanásszerû fejlődés még nem érkezett el, a jövő mindenképpen a standardizálás felé mutat.

















Talán futurisztikusnak tûnhet a távirányítású lánctalpas fûnyíró, vagy a napelemes villanypásztor, de tény, hogy az agrárium technológiai fejlődése lépést tart más ágazatok technikai újdonságainak megjelenésével.



A számtalan program részeként az idei kiállításra időzítette a Deutz-Fahr három új, 4-hengeres és fokozatmentes sebességváltóval felszerelt Agrotron traktorjának bemutatóját, illetve a Claas Axion 900-as sorozatot is. De rendkívüli érdeklődés kísérte a 350 LE feletti nagy gumikerekes erőgépeket a Massey Ferguson, Fendt, New Holland, John Deere, Deutz-Fahr és Claas típusoknál egyaránt.



Az innovatív megoldások mind a leggazdaságosabb megoldásokat és a legkényelmesebb, legbiztonságosabb munkavégzést hivatottak szolgálni, amely a magyar gazdák számára is elsődleges elvárás.





Az Agro Napló visszatekintése a 2011-es Simára:

www.agronaplo.hu/hirek/6084

www.agronaplo.hu/hirek/6150

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?